teiskonkirkko-kirkkosali.870x293px

Seurakuntien tilat ovat avoinna arkena ja pyhänä

Tampereen seurakunnilla on useita kirkkoja, seurakuntataloja ja -koteja, kappeleita ja leirikeskuksia. Useimmat näistä tiloista soveltuvat myös perhejuhlien, kuten hää- ja kastejuhlien, syntymäpäivien sekä muistotilaisuuksien järjestämiseen. Kaikki seurakunnan tilat ovat seurakuntalaisten käytettävissä.

• Seurakuntien tilat, niin kirkot, seurakuntatalot ja kappelit kuin leirikeskuksetkin ovat seurakuntalaisten käytettävissä.
  • Tiloja voi varata erilaisiin perhetilaisuuksiin, kuten hääjuhliin, ristiäisiin, rippijuhliin, syntymäpäiviin, hautajaisiin tai muistotilaisuuksiin. Seurakuntatalojen ja -kotien lisäksi lähes kaikkien kirkkojen yhteydessä on vähintään yksi seurakuntasali. Myös näissä saleissa voi järjestää perhejuhlia.
  • Kirkollisista toimituksista (kaste, häät, hautaan siunaaminen) ei evankelis-luterilaisen kirkon jäseniltä peritä tilavuokraa.
  • Tilojen muusta käytöstä, esimerkiksi perhejuhlista, peritään vuokra, jonka suuruus riippuu tilaisuuden luonteesta ja tilojen käyttäjästä.
  •  Tampereen seurakuntien jäsenille vuokrat ovat alhaisempia kuin muille käyttäjille. Seurakuntatilojen ja kirkkojen vuokrat
  • Ohjeet tilojen varaamisesta.
  • Kaikkien tilojen osoitteet löytyvät täältä.
  • Leiri- ja kurssikeskusten varaukset ja muut lisätiedot täältä.
  • Hautausvaraukset hoidetaan hautauspalveluissa.