Atalan seurakuntakoti

Seurakuntasali (55 henk.) perhejuhliin yms. tilaisuuksiin. Halutessasi sopia Atalan seurakuntatalon tiloihin tutustumisaikaa voit olla yhteydessä ma-pe klo 7-15 numeroon 050 599 7344.

Osoite: Pulkkakatu 6, 33580 Tampere
Tilan koko: 55 henkilöä

Varaa tila
Tila on varattavissa numerosta (03) 219 0705.

Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
kartta

Arkkitehti Jouko Seppäsen suunnittelema seurakuntakoti vihittiin käyttöön syyskuussa 1989.

Seppänen on suunitellut myös alttariseinän Installaation, jonka hallitsevana elementtinä on 12 valkoista rimaa. Rimojen taustalla virtaa Elämän virta. Alttariseinää eri puolilta tarkasteltaessa näkyy risti, selvästi tai häivytetysti.

Seinällä on kaksi Rafael Wardin taulua ja Olli Mäen akvarelli. Sirkku Meriläinen on suunnitellut ja näkövammaiset valmistaneet seinätekstiilin Pellavatasku.

Kastemaljan, ehtoollismaljan, kynttilänjalat ym. on suunnitellut taiteilija Heikki Palsa.
Krusifiksi on ostettu Oberammergausta.