Tampere Gospel Big Band

soi Yhteisvastuulle lauantaina 22.4. klo 18 Pispalan kirkossa kapellimestari Matti Koskinen johdolla. Ohjelmassa on virsiä sekä uudempaa gospel-musiikkia, jotka esitetään  kaikki yhtyeen omalla svengaavalla tyylillä. Yhteistä orkesterin muusikoille on rakkaus jazz-musiikkiin ja halu kehittyä soittajina, laulajina ja muusikkoina. Yleisöäkin saatetaan laulattaa solistien toimiessa esilaulajina.

Vuodesta 2010 toiminut yhtye tahtoo musiikillaan olla julistamassa hyvää sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta. Tavoitteena on tuoda evankeliumi esille musiikin keinoin big bandin saundilla. Yhtye toimii lähinnä Harjun seurakunnan alueella, mutta lähtee keikalle myös kauemmas, kun kutsu käy.

Orkesteri on avoin kaikille ja kaiken ikäisille harrastajasoittajille, jotka soittavat kokoonpanoon sopivaa instrumenttia. Toiminta on ympärivuotista ja harjoitukset pidetään vähintään joka toinen viikko. Kolehti Yhteisvastuulle.

Ajankohta: 22.4.2017 klo 18.00
Paikka: Pispalan kirkko