Sinkkujen kävelyretki

Kiinnostaako pikku kävelyretki lauantain iloksi? Kokoontuminen joka lauantai klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven edessä. Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan.

Haluaisitko lähteä lauantain iloksi kävelyretkelle Pyynikin näkötornin munkkikahvilaan, Pispalan harjulle, Näsijärven, Pyhäjärven tai Ratinanrantaan, mielenkiintoiseen näyttelyyn tai museoon tai ihan jonnekin muualle? Lähde kuulostelemaan, löytyykö saman henkistä kävelyseuraa. Jos koolla on enemmän väkeä, toki porukka voi hieman jakaantuakin kiinnostusten kohteiden mukaan. Moni Tampereelle hiljattain muuttanut etsii seuraa arkiseen elämään ja kuulee mielellään Tampereen kiinnostavista paikoista. Joskus on hauskempaa seikkailla porukalla. Iloista kävelyretkeä jokaiselle!

Ajankohta: 20.5.2017 klo 14.00-16.00
Paikka: Aleksanterin kirkko
Osoite: Pyynikin kirkkopuisto
Järjestäjä: Sinkut