ELVIS – GOSPEL 40th Anniversary

Elokuussa tulee kuluneeksi tasan 40 vuotta Elvis Presleyn kuolemasta. ARON & Cool Company juhlistaa Elviksen legendaarista muistoa Elvis Gospel 40th Anniversary-konsertissa Aleksanterin kirkossa tiistaina 15.8 kello 19.

ELVIS – GOSPEL 40th Anniversary

Elokuussa tulee kuluneeksi tasan 40 vuotta Elvis Presleyn kuolemasta.  ARON & Cool Company juhlistaa Elviksen legendaarista muistoa Elvis Gospel 40th Anniversary-konsertissa Aleksanterin kirkossa tiistaina 15.8 kello 19. Konserttiin myydään 10 euron hintaisia ohjelmia. Osa tuotosta lahjoitetaan vähävaraisten tamperelaisten ruoka-apuun RuokaNyssen kautta.

ARON tunnetaan lahjakkaana ja monipuolisena Elvis Presleyn musiikin tulkitsijana, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa sekä Suomessa että ulkomailla.  ARON on saanut ihmiset liikkeelle myös upeilla kirkkokonserteillaan. Näissä konserteissa Elviksen tunnetuiksi tekemät ikimuistoiset Gospel-kappaleet ovat tarjonneet koskettavan ja mieleenpainuvan elämyksen jo tuhansille ihmisille.

Menossa mukana myös Sons of Abraham!

Ajankohta: 15.8.2017 klo 19.00
Paikka: Aleksanterin kirkko
Osoite: Pyynikin kirkkopuisto
Järjestäjä: Tuomiokirkko