Ompeluseurat - käsitöitä ja Siionin virsiä

Ompeluseuroissa tehdään monenlaisia käsitöitä myyjäisiin ja arpajaisiin ja vastaanotetaan myös käsityötarvikelahjoituksia. Paikanpäällä on jonkin verran tarvikkeita ja välineitä, voit myös tuoda omat tarvikkeet ja välineet mukanasi. Tuotto tulee Tampereen herättäjäjuhlien 2018 hyväksi.

Herättäjäjuhlat toteutetaan seurakuntien ja Herättäjä-Yhdistyksen yhteisenä vuotuisena ponnistuksena eri paikkakunnilla. Juhlille odotetaan kymmeniä tuhansia kävijöitä.

Olet tervetullut yhdessä tekemisen iloon, olet sitten mies tai nainen, nuori tai vanha! Tiedustelut p. 0405150172

Ompeluseurat pidetään Hervannan kirkon takkahuoneessa keskiviikkoisin klo 10-14.

Ajankohta: 15.11.2017 klo 10.00-14.00
Paikka: Hervannan kirkko
Osoite: Lindforsinkatu 7, 33720 Tampere

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Kuulokojeet Kuulokojeet Inva WC Inva WC