herättäjäjuhlat yläkuva

Herättäjäjuhlat kutsuvat Tampereen Kalevaan avoimen taivaan alle heinäkuussa 2018

Heinäkuussa 2018 järjestetään Tampereen Kalevassa Herättäjäjuhlat. Lähellesi ikävöin –teema kokoaa 6.-8.7.2018  jopa 20 000 tapahtumakävijää Kalevan kirkon ympäristöön. Juhlakenttä perustetaan avoimen taivaan alle Kalevan kirkon itäpuolelle. Herättäjäjuhlat ovat yksi kesän 2018 isoimmista tapatumista Tampereella.

Herättäjäjuhlat on luterilaisessa kirkossa vaikuttavan herätysliikkeen herännäisyyden eli körttiläisyyden suurin vuosittainen tapahtuma, ja se on yksi suurimmista kirkollisista kesäjuhlista. Juhlille ovat tervetulleita kaikki - juhlakentälle voi tulla kurkistamaan ja kuuntelemaan, pistäytymään tai olemaan pidemmäksi aikaa.

Herättäjäjuhlien varsinainen ohjelma, seurat ja sunnuntain messu, järjestetään juhlakentällä Liisanpuistossa. Lisäksi on oheisohjelmaa muun muassa puistoissa ja kirkoissa. Seuroissa vuoroin kuullaan lyhyitä puheita, vuoroin lauletaan. Seurat kestävät tunnin verran.

Tarkempaa tietoa juhlien sivuilta: herattajajuhlat.fi

Talkoolaiseksi?

Haluatko antaa aikaasi ja päästä samalla kurkistamaan "kulissien taakse"? Ilmoittaudu talkoolaiseksi herättäjäjuhlille.

Juhlille odotetaan ainakin 30 000 osallistujaa, joten apukädet ovat tarpeet. Talkootöistä löytyy jokaiselle jotakin - tule yhteen vuoroon tai ota useampi. Talkootyö tehdään ruoka- tai kahvipalkalla. Talkoolaiset saavat myös t-paidan.

Ilmoittaudu talkoolaiseksi

juhlakenttäherättäjäjuhlat nilsiä