Hameväki esittää: Joulukonsertti JOULUMUISTOJA

Vapaa pääsy - lämpimästi tervetuloa, vapaaehtoisen ohjelman saa ostaa 5 eurolla josta annamme 10% joululahjana hyväntekeväisyyteen Hopeyhdistykselle.

Hameväki lauluyhtye koostuu neljästä Pirkanmmalaisesta naismuusikosta: Pia Pihlajasaari, Ida Nieminen, Kristiina Kivistö-Rahnasto ja Nina S Newton. Hameväki esittää tänävuonna joulukonsertin JOULUMUISTOJA kolmessa kirkossa Pirkanmaalla. Orkesterin vahvuutena ovat herkät tulkinnat lauluissa ja musisoinnissa pianolla, viululla ja huilulla. Joulukonsertti JOULUMUISTOJA on koottu siten, että jokainen Hameväen naisista kertoo yhden rakkaan joulumuistonsa, johon linkittyy seuraava esitettävä kappale - näin kirvoittaen myös kuulijan omat joulumuistot ja herkistäen mielen joulun sanomaan ja  tunnelmaan. Ohjelmisto koostuu perinteisistä rakkaista joululauluista sekä uudemmista ja Hameväen omasta musiikista.

Ajankohta: 8.12.2017 klo 18.00
Paikka: Härmälän kirkko