Valon ääniä 2018 - La Monica-renessanssikonsertti. Cantus Alaudae –projekti, joht. Debra Gomez-Tapio.

Valon ääniä 2018 - musiikkitapahtuma

Valon ääniä 2018. La Monica-renessanssikonsertti. Cantus Alaudae -projekti, joht. Debra Gomez-Tapio.

Rakastetun keskiaikaisen kansanlaulun inspiroimaa laulu- ja soitinmusiikkia 1500-1600 -luvuilta (Marini, Chardavoine, Byrd, Eccard, Frescobaldi) Vanhan musiikin Cantus Alaudae -projekti. Kaisa Kelloniemi ja Anu Mattila, sopraano, Elina Aho-Kuusama ja Anna Edgren, altto,

Mats Lillhannus ja Juho Punkeri, tenori, Pekka Alonen ja Lauri Solin, basso, Aira Maria Lehtipuu, viulu, Janek Öller, nokkahuilut, Ilpo Laspas, urut ja cembalo, Debra Gomez-Tapio, harput ja musiikinjohto.

Liput ennakkoon 25/20 € (+palvelumaksu) lippu.fi ja ovelta tuntia ennen konsertin alkua.

Ajankohta: 14.10.2018 klo 18.00
Paikka: Tuomiokirkko