Angeles del cielo - Taivaan enkelit

Angeles del cielo on konsertillinen riemullista ja harrasta, leikkisää ja lempeää jouluista musiikkia löytöretkien ajan Espanjasta. Tamperelais-helsinkiläiset keskiaika- ja renessanssimusiikin yhtyeet Lumous ja Fioretto vievät kotiyleisönsä juhlatunnelmiin ja tarinaa löytöretkiajan ruhtinaana kertoo näyttämötaiteilija ja renessanssimies Jukka Virtala. Konsertin järjestää Tampereen vanhan musiikin ystävät ry yhteistyössä Eteläisen seurakunnan kanssa.

Vokaaliyhtye Lumouksessa laulavat sopraanot Debra Gomez-Tapio, Kaisa Kelloniemi ja Anu Mattila sekä kontra-altto Elina Aho-Kuusama ja baritoni Lauri Solin.
Fioretto Ensemblessa musisoivat Debra Gomez-Tapion (harput ja laulu) lisäksi virtuoosiset velikullat Janek Öller, nokkahuilut ja säkkipillit, Mikael Heikkilä, lyömäsoittimet ja Ilpo Laspas, cembalo ja urut.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma 15/10 € ovelta tuntia ennen konsertin alkua.

Tervetuloa konserttiin!

Ajankohta: 15.12.2018 klo 18.00