Waltteri Torikka - Sydämeni Joulu

Liput 29,50 € www.ticketmaster.fi

Karismaattinen Waltteri Torikka lähtee Sydämeni joulu –nimiselle kirkkokiertueelle marraskuun lopussa. Kuusitoista konserttia käsittävä kiertue vie maamme upeimpiin laulajiin kuuluvan  baritonin tunnelmallisiin kirkkoihin ympäri Suomen. Luvassa on ainutlaatuisia iltoja Torikan taidokkaan tulkinnan parissa. Konserttien ohjelmisto koostuu kaikille tutuista joululauluklassikoista ja uusista joululauluista. Kiertueella Waltteria säestää neljän huippumuusikon yhtye. Mukana ovat Juha Savela (kitara), Eero Ignatius (kontrabasso), Marko Hilpo (piano) ja Markus Pajakkala (multi-instrumentalisti).

Joulua rakastava Torikka odottaa kiertuetta malttamattomana: ”Joulu on ollut aina minulle rakasta aikaa ja joululaulut johdattavat minut joka vuosi kohti joulua. Rakastan joulumusiikkia laidasta laitaan. Mahtavaa, että tänä jouluna pääsen tulkitsemaan erilaisia joululauluja upeina sovituksina ympäri Suomen.”

Ajankohta: 14.12.2018 klo 19.00
Paikka: Tuomiokirkko