Matkalla Jouluun -konsertti

Keskisuomalainen moneen tyylisuuntaan “venyvä” Voice-kuoro esiintyy Lielahden gospelkirkossa. Matkalla jouluun -konsertissa kuullaan aina perinteisistä ja uusista kotimaisista joululauluista amerikkalaiseen joulugospeliin. Menossa mukana on jo vuosia rinnalla kulkenut Solitary Company -bändi. Kuoroa johtaa Tarja Erkkilä.

Suurelle yleisölle Voice tuli tutuksi Suomen paras kuoro -kilpailun voitosta 2011 (Yle TV 2). Voice tunnetaan energisestä esiintymisestään bändin säestyksellä, taidokkaista kuorosovituksista ja koskettavista tulkinoista. Tätä kaikkea on luvassa myös joulukonsertissa Lielahden kirkossa. Voice toivottaa kuulijansa lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan joulun tunnelmasta!

Konserttiin on vapaa pääsy

Ajankohta: 7.12.2018 klo 19.00
Paikka: Lielahden kirkko
Osoite: Ollinojankatu 2, 33400 Tampere