Ajankohtaista

14.1.2019 Yhteisöruokailu alkaa 21.1. Seurakuntien talossa

Ruokailu on Seurakuntien talon 2. kerroksessa aina maanantaisin kello 11– 13. Arkihartaus on kello 12 ja Lähde-kappeli on avoinna koko ruokailun ajan. Lisäksi tarjolla on Mummon Kammarin ja Myötätuulen toimintaa.

Lue lisää

 

11.1.2019 Katakombi palaa Kalevaan

Tuomiokirkkoseurakunnan rippikoulun jälkeisen nuorisotyön toiminta siirtyy Kalevan kirkon seurakuntasaliin. Monitoimitilan nimeksi äänestettiin Katakombi.

Lue lisää

 

8.1.2019 Irja Askolan runoja kuullaan Aleksanterin kirkossa

Ihmiseltä ihmiselle -runoilta Aleksanterin kirkossa on lämminhenkinen kohtaaminen Irja Askolan tekstien äärellä.

Lue lisää

 

11.1.2019 Matti Hannulan ja Helvi Mäntyvaara muistokonsertti Tuomiokirkossa 13.1.

Juha Repo, Saija Siuko, Marjaana Ritanen ja Juhana Mattila esiintyvät konsertissa, joka järjestetään Tuomiokirkon edesmenneen urkurin Matti Hannulan ja säveltäjä Helvi Mäntyvaaran muistoksi sunnuntaina 13. tammikuuta kello 15 Tuomiokirkossa.

Lue lisää

 

3.1.2019 Uusi Mummon Kammari avaa ovensa maanantaina 14.1.

Uuden Mummon Kammarin avaaminen siirtyy viikolla, koska uusien tilojen remontti on vielä vähän kesken. Toiminta uusissa tiloissa alkaa maanantaina 14. tammikuuta kello 10. Mummon Kammarin avunvälitys toimii normaalisti.

Lue lisää

 

rss Tampereen seurakuntien uutiset

12.2.2018 12.36

Haku päiväkerhojen syksyn ryhmiin on alkanut

Ilmoittautuminen seurakuntien syksyllä alkaviin päiväkerhoihin on alkanut ja jatkuu 11. maaliskuuta asti.

päiväkerho-tahmela-03_2017t
Päiväkerho on paikka lapselle kokea lapsuuden iloa kavereiden kanssa – leikkien, tutkien, liikkuen, laulaen ja maailmaa ihmetellen. Lapselle päiväkerho on kerhoreppu, -tossut ja eväät sekä uudet kaverit ja kerhonohjaajat.

Päiväkerho on tarkoitettu koti- tai kodinomaisessa hoidossa oleville lapsille. Kerholaiset kokoontuvat arkisin 1–3 kertaa viikossa 2–3 tunnin kerhoon. Päiväkerhopaikkaa voi hakea, jos lapsesi täyttää kolme vuotta 31. heinäkuuta 2018 mennessä tai on sitä vanhempi.

Kerhoja järjestetään kaikkien seurakuntien alueilla, niin kirkoissa kuin seurakuntataloissa. Kerhot ovat seurakuntien jäsenille maksuttomia.

Päiväkerhopaikkaa voi hakea verkossa tai vaihtoehtoisesti Seurakuntien talon kasvatustyön toimistossa kello 9–15, osoitteessa Näsilinnankatu 26.

Lisätietoa kerhoista: tampereenseurakunnat.fi/kerho/


Palaa otsikoihin