rss Tampereen seurakuntien uutiset

12.2.2018 12.36

Haku päiväkerhojen syksyn ryhmiin on alkanut

Ilmoittautuminen seurakuntien syksyllä alkaviin päiväkerhoihin on alkanut ja jatkuu 11. maaliskuuta asti.

päiväkerho-tahmela-03_2017t
Päiväkerho on paikka lapselle kokea lapsuuden iloa kavereiden kanssa – leikkien, tutkien, liikkuen, laulaen ja maailmaa ihmetellen. Lapselle päiväkerho on kerhoreppu, -tossut ja eväät sekä uudet kaverit ja kerhonohjaajat.

Päiväkerho on tarkoitettu koti- tai kodinomaisessa hoidossa oleville lapsille. Kerholaiset kokoontuvat arkisin 1–3 kertaa viikossa 2–3 tunnin kerhoon. Päiväkerhopaikkaa voi hakea, jos lapsesi täyttää kolme vuotta 31. heinäkuuta 2018 mennessä tai on sitä vanhempi.

Kerhoja järjestetään kaikkien seurakuntien alueilla, niin kirkoissa kuin seurakuntataloissa. Kerhot ovat seurakuntien jäsenille maksuttomia.

Päiväkerhopaikkaa voi hakea verkossa tai vaihtoehtoisesti Seurakuntien talon kasvatustyön toimistossa kello 9–15, osoitteessa Näsilinnankatu 26.

Lisätietoa kerhoista: tampereenseurakunnat.fi/kerho/