Ajankohtaista

14.1.2019 Yhteisöruokailu alkaa 21.1. Seurakuntien talossa

Ruokailu on Seurakuntien talon 2. kerroksessa aina maanantaisin kello 11– 13. Arkihartaus on kello 12 ja Lähde-kappeli on avoinna koko ruokailun ajan. Lisäksi tarjolla on Mummon Kammarin ja Myötätuulen toimintaa.

Lue lisää

 

11.1.2019 Katakombi palaa Kalevaan

Tuomiokirkkoseurakunnan rippikoulun jälkeisen nuorisotyön toiminta siirtyy Kalevan kirkon seurakuntasaliin. Monitoimitilan nimeksi äänestettiin Katakombi.

Lue lisää

 

8.1.2019 Irja Askolan runoja kuullaan Aleksanterin kirkossa

Ihmiseltä ihmiselle -runoilta Aleksanterin kirkossa on lämminhenkinen kohtaaminen Irja Askolan tekstien äärellä.

Lue lisää

 

11.1.2019 Matti Hannulan ja Helvi Mäntyvaara muistokonsertti Tuomiokirkossa 13.1.

Juha Repo, Saija Siuko, Marjaana Ritanen ja Juhana Mattila esiintyvät konsertissa, joka järjestetään Tuomiokirkon edesmenneen urkurin Matti Hannulan ja säveltäjä Helvi Mäntyvaaran muistoksi sunnuntaina 13. tammikuuta kello 15 Tuomiokirkossa.

Lue lisää

 

3.1.2019 Uusi Mummon Kammari avaa ovensa maanantaina 14.1.

Uuden Mummon Kammarin avaaminen siirtyy viikolla, koska uusien tilojen remontti on vielä vähän kesken. Toiminta uusissa tiloissa alkaa maanantaina 14. tammikuuta kello 10. Mummon Kammarin avunvälitys toimii normaalisti.

Lue lisää

 

rss Tampereen seurakuntien uutiset

12.1.2018 15.25

Kirkon perheneuvojat vastaavat Vauva.fi:n lukijoiden kysymyksiin

Vauva.fi-sivustolle avattiin torstaina 11. tammikuuta Parisuhdeneuvola, jossa kirkon perheneuvojat kirjoittavat blogia parisuhde- ja perheteemoista ja vastaavat ihmissuhteisiin liittyviin kysymyksiin.

sydän2
Kirkon perheneuvojat vastaavat Vauva.fi:n lukijoiden kysymyksiin.

Parisuhdeneuvola tarjoaa kirkon perheneuvonnan ja parisuhdetyön asiantuntemusta helposti saavutettavaksi verkon kautta. Se palvelee niin sinkkuja kuin erilaisissa perhetilanteissa olevia.

Kirkolla ja vauva.fi:llä on sama tavoite: tukea perheiden hyvinvointia. Vauva.fi:ssä keskustellaan paljon myös parisuhdeasioista.

Vauva.fi:ssä on myös blogeja ihmissuhteiden kauneudesta, karuudesta ja hauraudesta. Blogaajana on myös Tampereen seurakuntien perheneuvonnassa työskentelevä Päivi Stelin-Valkama.

Vauva.fi-sivuston parisuhdeneuvolaa rahoittavat Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Turun, Tampereen ja Oulun seurakunnat sekä kirkkohallitus, ja se löytyy osoitteesta vauva.fi/parisuhdeneuvola.

Kirkon perheneuvonta on kaikille avointa, ammatillista keskusteluapua perheen ja parisuhteen kysymyksissä ja kriisitilanteissa. Perheneuvonnan asiakkaan ei tarvitse olla kirkon jäsen. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja asiakkaalle maksuttomia.


Palaa otsikoihin