rss Tampereen seurakuntien uutiset

12.1.2018 15.25

Kirkon perheneuvojat vastaavat Vauva.fi:n lukijoiden kysymyksiin

Vauva.fi-sivustolle avattiin torstaina 11. tammikuuta Parisuhdeneuvola, jossa kirkon perheneuvojat kirjoittavat blogia parisuhde- ja perheteemoista ja vastaavat ihmissuhteisiin liittyviin kysymyksiin.

sydän2
Kirkon perheneuvojat vastaavat Vauva.fi:n lukijoiden kysymyksiin.

Parisuhdeneuvola tarjoaa kirkon perheneuvonnan ja parisuhdetyön asiantuntemusta helposti saavutettavaksi verkon kautta. Se palvelee niin sinkkuja kuin erilaisissa perhetilanteissa olevia.

Kirkolla ja vauva.fi:llä on sama tavoite: tukea perheiden hyvinvointia. Vauva.fi:ssä keskustellaan paljon myös parisuhdeasioista.

Vauva.fi:ssä on myös blogeja ihmissuhteiden kauneudesta, karuudesta ja hauraudesta. Blogaajana on myös Tampereen seurakuntien perheneuvonnassa työskentelevä Päivi Stelin-Valkama.

Vauva.fi-sivuston parisuhdeneuvolaa rahoittavat Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Turun, Tampereen ja Oulun seurakunnat sekä kirkkohallitus, ja se löytyy osoitteesta vauva.fi/parisuhdeneuvola.

Kirkon perheneuvonta on kaikille avointa, ammatillista keskusteluapua perheen ja parisuhteen kysymyksissä ja kriisitilanteissa. Perheneuvonnan asiakkaan ei tarvitse olla kirkon jäsen. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja asiakkaalle maksuttomia.


Palaa otsikoihin