rss Tampereen seurakuntien uutiset

17.5.2018

Mummon Kammari lahjoitti lasten teho-osastolle

Mummon Kammarin Hattumummot lahjoittivat 3 000 euroa Tampereen yliopistollisen sairaalan lasten teho-osaston hyväksi.

Mummonkammari _MG_7248 (2) (800x533)
Aune Koutonen ja Hattumummot ojensivat lahjoituksensa Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle.

Mummon Kammari lahjoitti 3 000 euroa 9. toukokuuta Tampereen yliopistollisen sairaalan lasten teho-osaston hyväksi. Summa oli kerätty myymällä vanhusten tekemiä miniatyyrisiä hattukoristeita.

Hatut, joista jokainen on omanlaisensa käsityö, voivat toimia vaikka jääkaappimagneetteina tai rintaneuloina. Osan mukana tulee myös mietelause.

Hattujen myynnillä kerättiin 3 000 euroa, mutta se ei suinkaan ole Hattumummojen ainoa lahjoitus. Jo vuodesta 1992 lähtien Mummon Kammari on lahjoittanut yli 80 000 euroa lasten hyväksi.

Mummonkammari_MG_7262 (2) (800x582)
Kolmen euron hintaan myytävien hattujen runkona käytetään pullonkorkkeja, joiden päälle hattu on askarreltu pahvista ja kangastilkuista.

Mummon Kammari on Tampereella sijaitseva vapaaehtoisen vanhustyön keskus, joka on toiminut vuodesta 1989 lähtien. Mummon Kammari on myös osa Tampereen ev.lut. seurakuntien diakonia-työtä.

Kuvat ja teksti: Ilari Airikka