Ajankohtaista

14.1.2019 Yhteisöruokailu alkaa 21.1. Seurakuntien talossa

Ruokailu on Seurakuntien talon 2. kerroksessa aina maanantaisin kello 11– 13. Arkihartaus on kello 12 ja Lähde-kappeli on avoinna koko ruokailun ajan. Lisäksi tarjolla on Mummon Kammarin ja Myötätuulen toimintaa.

Lue lisää

 

11.1.2019 Katakombi palaa Kalevaan

Tuomiokirkkoseurakunnan rippikoulun jälkeisen nuorisotyön toiminta siirtyy Kalevan kirkon seurakuntasaliin. Monitoimitilan nimeksi äänestettiin Katakombi.

Lue lisää

 

8.1.2019 Irja Askolan runoja kuullaan Aleksanterin kirkossa

Ihmiseltä ihmiselle -runoilta Aleksanterin kirkossa on lämminhenkinen kohtaaminen Irja Askolan tekstien äärellä.

Lue lisää

 

11.1.2019 Matti Hannulan ja Helvi Mäntyvaara muistokonsertti Tuomiokirkossa 13.1.

Juha Repo, Saija Siuko, Marjaana Ritanen ja Juhana Mattila esiintyvät konsertissa, joka järjestetään Tuomiokirkon edesmenneen urkurin Matti Hannulan ja säveltäjä Helvi Mäntyvaaran muistoksi sunnuntaina 13. tammikuuta kello 15 Tuomiokirkossa.

Lue lisää

 

3.1.2019 Uusi Mummon Kammari avaa ovensa maanantaina 14.1.

Uuden Mummon Kammarin avaaminen siirtyy viikolla, koska uusien tilojen remontti on vielä vähän kesken. Toiminta uusissa tiloissa alkaa maanantaina 14. tammikuuta kello 10. Mummon Kammarin avunvälitys toimii normaalisti.

Lue lisää

 

rss Tampereen seurakuntien uutiset

31.8.2018 12.50

Täällä kuollaan! Luentosarja kuolemasta alkaa 18.9.

Voimasanoja Raamatusta -luentosarja käsittelee kuolemaa. Kuolemaa lähestytään syksyn luennoissa pelon, surun ja toivon näkökulmista. Kuolema-aiheiset luentoillat järjestetään Kulttuuritalo Laikussa Keskustorin kupeessa.

Enkeli

Voimasanoja Raamatusta -luentosarja

18.9.2018 kuolemaa lähestytään pelon näkökulmasta. Teologipuheenvuoron pitää sairaalasielunhoitajien kouluttaja Virpi Sipola. Kokemuksellisen näkökulman aiheeseen tuo kuolemaa 30 vuotta tutkinut dosentti Gustaf Molander.

23.10.2018 pyhäinpäivän aattona aiheena on suru. Surusta ja kuolemasta puhuu TAMKin yliopettaja Varpu Lipponen, joka on kuoleman teemaan syvästi perehtynyt saattohoidon asiantuntija.  Kokemuspuheenvuoron käyttää lapsensa menettänyt Halsuan eläkkeellä oleva kirkkoherra Jouko M.V. Heikkinen, joka on kirjoittanut useita kirjoja kuolemasta ja kuolemisen taidosta.

20.11.2018 syksyn viimeisessä luentoillassa puhutaan toivosta. Systemaattisen teologian dosentti Maarit Hytönen Kirkon tutkimuskeskuksesta avaa illan teologipuheenvuorollaan.  Syksyn luentosarja päättyy illan toiseen puheenvuoroon, jonka käyttää kirjailija ja filosofi Torsti Lehtinen.

Jokainen ilta alkaa klo 18 ja päättyy klo 20.  Aikaa on varattu myös vapaalle keskustelulle, minkä jälkeen voi halutessaan osallistua ekumeeniseen rukoushetkeen.

Voimasanoja Raamatusta -luentosarjan järjestää Pirkanmaan Pipliaseura yhdessä Tampereen ev.lut. seurakuntien ja Ahjolan kansalaisopiston kanssa. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia.


Palaa otsikoihin