rss Tampereen seurakuntien uutiset

25.1.2018 13.51

Tampereen seurakuntien kesätyöhaku alkaa 1. helmikuuta

Kesätyöhaku Tampereen seurakuntiin alkaa 1. helmikuuta. Seurakunnat tarvitsevat kesäksi puistotyöntekijöitä hautausmaille, apuisäntiä leirikeskuksiin, keittiö- ja leiriapulaisia, kielitaitoisia kesäoppaita kirkkoihin, kesäsoittajia Finlaysonin kirkon Lasten katedraaliin, kerhojen ohjaajia sekä vanhusten ulkoilukavereita Mummon Kammarin avuksi.

jalat-ja-tennaritKesätyöpaikkoja on tarjolla yhteensä noin 200, joista yli puolet on puisto- ja hautausmaatöitä.

Tänä vuonna seurakunnat ovat mukana Rekrytori–Koulutori -tapahtuman kymmenvuotisjuhlatapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 14. helmikuuta kello 9–16, perinteisen Suurella sydämellä -klubilla pidettävän Kesärekry-tapahtuman sijaan. Rekrytori-tapahtumaan osallistuu suuri määrä työtä tarjoavia yrityksiä sekä työnetsijöitä. Edellinen Rekrytori-tapahtuma Tullintorin ja Tullikamarin aukiolla veti yhden päivän aikana arviolta ennätykselliset 17 000 ihmistä.

Rekrytori-tapahtumassa seurakuntien infopisteestä voi tavata seurakuntien työntekijöitä jokaisesta palkkaavasta yksiköstä. Pisteen tunnistaa jo kaukaa esittelijöiden värikkäistä Reilusti kristitty –pelipaidoista.

– Olemme paikalla kertomassa, millaisia kesätöitä seurakunnat tarjoaa ja vastailemassa kysymyksiin. Seurakuntien ständi Rekrytorilla on hyvä paikka tehdä itsensä tutuksi, kertoa omista mielenkiinnon kohteistaan ja osaamisestaan. CV on myös hyvä ottaa mukaan, kertoo Rekrytorilla nuorisotyönohjaaja Mari-Anne Luukas.

Hakulomake kesätöihin julkaistaan seurakuntien verkkosivuilla työhaun aloituspäivänä 1. helmikuuta. Hakemus ja lisätietoa työpaikoista löytyy osoitteesta tampereenseurakunnat.fi/kesatyo/

Tampereen seurakuntiin voi hakea kesätöihin 1.–28.2.2018. Haastatteluun valituille ilmoitetaan 30. huhtikuuta mennessä.

Rekrytori-Koulutori ke 14. helmikuuta kello 9–16 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-hallissa, osoitteessa Ilmailunkatu 20.