rss Tampereen seurakuntien uutiset

10.8.2018 13.17

Tule Kirkkomuskariin! Voit tutustua toimintaan elokuussa ilmaiseksi

Elokuussa kirkkomuskaritoimintaan pääsee maksutta tutustumaan sekä avoimissa Kirkkomuskarihetkissä että Starttimuskareissa. Avoimiin kirkkomuskarihetkiin voi osallistua vaikka hetken mielijohteesta, kun taas starttiryhmiin pitää etukäteen ilmoittautua.

kirkkomuskari
Kirkkomuskarissa lauletaan, soitetaan ja leikitään

Kirkkomuskarissa alle kouluikäinen lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehosoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Ryhmiä on kaksikuukautisista (nuoremmatkin voivat tulla mukaan) vauvoista 6-vuotiaisiin asti.

Syksyn muskarikausi käynnistyy 27.8.

Alkuun musiikin maailmaan matkataan turvallisesti oman aikuisen kanssa (äiti, isä, isovanhempi, hoitaja) ja kolmevuotiaana lapsi alkaa opetella ryhmässä toimimista ohjaajan johdolla muiden saman ikäisten kanssa.

Kirkkomuskari on seurakunnan järjestämää varhaisiän musiikkikasvatusta. Musiikkikasvatus on tavoitteellista toimintaa, joka kehittää lapsen henkistä, hengellistä ja musiikillista kasvua.

Ryhmät kokoontuvat arkipäivisin seurakuntien tiloissa eri puolilla kaupunkia. Kirkkomuskarit ovat maksullisia ja niihin ilmoittaudutaan.

Katso tiedot ryhmistä ja ilmaisista tutustumiskerroista täältä.