rss Tampereen seurakuntien uutiset

4.12.2018 14.48

Tule mukaan Nekalan Ruokapankin joulutalkoisiin

Tampereen ev.lut. seurakuntien diakoniatyö jakaa 22.12. ja 24.12. ruokakasseja sadoille vähävaraisille tamperelaisille. Vapaaehtoisia tarvitaan kassien pakkaamiseen, kuljettamiseen (omalla autolla) ja jakamiseen. Talkoot toteutetaan Ruokapankin tiloissa Nekalassa.

joulukassien_pakkaus
Kuva: Hannu Jukola
Tämä on konkreettinen tapa auttaa lähimmäistä ja saada samalla itselle hyvä joulumieli!

Kysy lisätietoja tai ilmoittaudu Reija Jarkkolalle: reija.jarkkola@evl.fi, 040 8048132

Joulukahvit kaikille

Kupillinen tavallista kahvia on luksusta monelle tamperelaiselle vähävaraiselle ihmiselle. Tampereen seurakuntien ruoka-avun asiakkaat saavat tänäkin jouluna kahvipaketin – kunhan yhdistämme voimamme.

Seurakuntavaalipäivänä kirkoilla kerättiin vaalikahveja joulukahviksi oman seurakunnan alueelle, ja paketteja kertyi noin sata. Siitä on hyvä jatkaa. Kahvipaketit jaetaan RuokaNyssen asiakkaille jouluruokakassin kanssa.

Voit osallistua tuomalla paketin tavallista kahvia Seurakuntien talon aulaan, Näsilinnankatu 26. Ovet ovat auki varmimmin arkisin kello 9–15.45, ja sen jälkeen toiminnan mukaan. Jos innostutte vaikka työpaikalla keräämään isomman satsin kahvia, voitte olla yhteydessä Ruokapankkiin, p. 040 626 7439, ja sopia toimituksesta.


Päivitys 5.12.2018: Lauantain 22.12. tekijät ovat löytyneet.  Nyt kaivataan vapaaehtoisia enää 24.12. pakkaamaan ja kuskaamaan ruokakasseja tarvitseville.


Palaa otsikoihin