rss Tampereen seurakuntien uutiset

14.6.2018 13.35

Tunnelmallinen Hääyö Hatanpään kartanossa 1.8.

Arboretumin kukkaloistoa ja kartano kristallikruunuineen – alkusyksyn Hääyössä tahdotaan Hatanpään kartanon tunnelmallisessa miljöössä.

kartn
Sään salliessa hääparien vihkiminen tapahtuu ulkosalla puutarhassa, sateen sattuessa kartanon sisätiloissa. Hääpariksi julistamisen jälkeen seurakunta tarjoaa juhlaväelle kakkukahvit kartanon alasalissa. Tilaisuuden musiikista vastaa jousikvartetti Ruusunen.

Hääyö on useamman kerran vuodessa järjestettävä vihkitapahtuma, jossa useita pareja vihitään samassa tilaisuudessa. Ennen kuin sanotaan ”tahdon”, parit käyvät vihkikeskustelun papin kanssa ja hoitavat paperiasiat kuntoon paikan päällä. Hääyö on juhlava ja ennen kaikkea helppo tapa järjestää hääjuhlat.

Vaikka Hatanpään kartanon puitteet ovat näyttävät, ei Hääyössä ole pukukoodia – jokainen saa pukeutua juuri siten, kuin itselle hyvältä tuntuu.

arboretum2
Kuva: Janne Aejmelaeus
  • Ilmoittautuminen elokuun Hääyöhön alkaa 18. kesäkuuta ja päättyy 20. heinäkuuta.
  • Ilmoittautumiset ja tiedustelut 18.6.–20.7. p. 040 804 8170 kello 9–15.
  • www.hatanpaankartano.net