Uutisarkisto 2017

3.10.2017 10.45

Elvis is back -kirkkokiertue saapuu Tampereelle

40 vuotta sitten kuollut Elvis Presley tunnettiin rockin kuninkaana, mutta hänen musiikkinsa juuret ovat gospelissa. Ennen kuolemaansa Elvis olisi halunnut toteuttaa gospel-kiertueen.

mikki
Muutamissa kirkoissa on nyt mahdollista kuulla 60-luvun herkkää Elvistä neliäänisesti laulettuna pianon ja kitaroiden säestyksellä.

Elvis halusi olla parantaja, ja Elvistä laulaakin parantajapastori Seppo Juntunen. Elvis is back -kirkkokierroksella ovat mukana musiikin ammattilaiset Johannes Österlund, Heidi Tuikkanen, Juha Kuivanen, Joska Lakopoulos ja Kim Ekblom.

– Tämä on ollut hauska projekti näiden nuorten kanssa. Se on tuonut heittämällä sisään sellaisia ihmisiä, jotka eivät muuten olisi tulleet. Helsingissä musiikki tuplasi porukan määrän. Samalla saa kerrottua evankeliuminkin.

heidituikkanenpromokuva
Elvis is back -kirkkokierroksella mukana mm. musiikin ammattilainen Heidi Tuikkanen. Kuva Hese Pölönen.
Tilaisuus sunnuntaina 8.10. kello 18 Tampereen Aleksanterin kirkossa tarjoaa ensin Elvistä ja konsertin jälkeen rukousta.

Juntunen sanoo ”eläneensä Elviksen kanssa” koko ikänsä:

– Mulla on Elvis-ääni, mutta rukouksesta en halua luopua. Tämä on haasteellinen brändi; jos elvistelee huonosti, porukka kyllä huomaa sen. Elvis on rooli, joka sun täytyy ottaa.

Kiertueelle on tulossa myös jatkoa.

– Eteläiseen seurakuntaan on suunniteltu tilaisuutta joko joulukuussa tai tammikuussa, Juntunen kertoo.

Tietoa konserteista päivittyy osoitteeseen rukouspalvelu.fi.