rss Tampereen seurakuntien uutiset

11.8.2017 10.25

Agricolaliike tuo Colamessun Tampereelle 18.8.

Agricolaliike on Helsingin Punavuoressa syntynyt stadin sykkivä sydän. Se on katu-uskottava, ei-pönäkkä, totuudellinen ja sekä rock-henkinen että klassinen. Avantgardistinen liike ei halua tehdä uutta, vaan vanhan hyvin.

AgricolaEdit-32
Kuva: Jussi Rekiaro
Liikkeen aloitti Teemu Laajasalo, ja nykyään sitä johtaa pastori Henrik Wikström. Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan, Helsingin seurakuntayhtymän, Tuomasmessun ja HelsinkiMission verkoston tavoitteena on luoda uudenlaista seurakuntaelämää.

Helsingin aktiivisimmassa kirkossa, Mikael Agricolan kirkossa, Colamessu kokoaa viikoittain yhteen etsijöitä ja epäilijöitä, löytäneitä ja lohduttautuneita, erilaisia ihmisiä elämän eri kerroksista.

AgricolaEdit-42
Kuva: Jussi Rekiaro

Nyt Agricola-tiimi tuo visuaalisesti elokuvamaisen, virtaviivaistetun uuden sukupolven messun Tampereen Aleksanterin kirkkoon 18.8. Colamessu on kokemuksellisesti vaikuttava kokonaisuus, jossa hengellisestä sisällöstä ei tingitä.

AgricolaEdit-38
Kuva: Jussi Rekiaro

Agricolamessu Aleksanterin kirkossa 18.8. kello 18.

www.agricolaliike.fi