rss Tampereen seurakuntien uutiset

20.3.2017 11.08

Earth Hour@ Vanha kirkko - Tunnelmallinen kynttiläehtoollinen Tampereella

Tampereen keskustorin Vanhassa kirkossa pidetään tunnelmallinen kynttiläehtoollinen ilmaston ja luomakunnan puolesta 25.3.2017 kello 20.30–21.30.

EA
Kynttiläehtoollisella seurakunnat osallistuvat ympäristöjärjestö WWF:n maailman suurimpaan ilmastotapahtumaan, Earth Houriin. Kynttiläehtoollinen on yksi kahdeksasta Tampereella järjestettävästä Earth Hour -tapahtumasta.

Tapahtuman tarkoitus on herättää keskustelua ruuan ilmastovaikutuksista. Yksi merkittävimmistä arkipäivän ilmastoteoista on valita lautaselle lihan sijaan yhä useammin kasviksia ja kestävästi pyydettyä kalaa.

Jumala antoi meille maan viljeltäväksi, mutta myös varjeltavaksi (1. Moos. 2:15). Symbolisella eleellä, valomerkillä, halutaan ilmaista huoli ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille.

Tule osallistumaan kynttiläehtoolliselle ja maailman suurimmalle kynttiläillalliselle ystäviesi ja perheesi kanssa. Lapset voivat ottaa kirkkoon mukaan omat taskulamput!

Lisätietoa osoitteesta www.earthhour.fi