rss Tampereen seurakuntien uutiset

26.5.2017 8.24

Kalevan kesäkuoro kaipaa laulajia

Kalevan kirkossa kokontuu Tampereen seurakuntien ainoa kesäkuoro, jossa voi harrastaa vapaamuotoista laulantaa. Kuoro on kaikille avoin ja maksuton. Ensimäisen kokoontuminen on tiistaina 30.5.

vilhelmiina-piipponen
Kesäkuoroa vetää viulisti ja pianisti Vilhelmiina Piipponen. Kuva Hannu Jukola

– Kuoro on ollut aina kaikille avoin. Riemullista musisointia, laulamista, yhdessä tekemistä, maalailee kanttori Kari Nousiainen.

Kuoron ohjelmisto on Nousiaisen mukaan helpohkoa, taivaallista ja "maallista", mutta mukana on myös haasteellista ohjelmistoa.

– Aluksi lauletaan yksiäänisiä kaanoneita, ja harjoittelu näyttää jatkossa, lauletaanko useammassa äänessä.

Kesäkuoroa vetää viulisti ja pianisti Vilhelmiina Piipponen. Harjoitukset ovat 30.5.–11.7. Kalevan kirkon salissa 10 tiistaisin kello 18–19.30. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan kuoroon haluavat voivat mennä suoraan paikan päälle.

Kesäkuoro vierailee musiikkikimaralla Tammenlehväkeskuksessa torstaina 6.7. kello 17 ja osallistuu Kalevan kirkossa konfirmaatiomessuun sunnuntaina 16.7. kello 10, joten haasteita riittää.

Lisätietoa: Vilhelmiina Piipponen : wpiipponen@gmail.com, p. 040 410 4487