rss Tampereen seurakuntien uutiset

4.10.2017 18.09

Kirkkomusikantit käynnistävät seurakuntien illat Aulaklubilla

Tampere-talon Aulaklubilla lava ja sana ovat vapaat. Tiistaisin keskustellaan yhteiskuntaa ja yleisöä puhuttavista asioista, keskiviikkoisin Aulaklubilla on toiminnallista ohjelmaa ja torstaisin soi musiikki. Aulaklubin ohjelmasta seitsemänä iltana syksyn aikana vastaa Tampereen seurakunnat.

kirkkomusikantit
Kirkkomusikantit esiintymässä Finlaysonin kirkossa.
11.10. Kirkkomusikanttien keskiviikko
Tampereen seurakuntien kirkkomusikanttien konsertti.
Tampereen seurakuntien musiikkikasvatus esittäytyy Aula-klubissa keskiviikkona 11.10. klo 17.30. Ohjelmassa soitinesittelyä, kirkkomusikanttien ja muskarilaisten esityksiä ja arpajaiset. Tilaisuuden jälkeen voi itse kokeilla eri soittimia.

Suoraa puhetta tiistaisin kello 17.30–18.15

17.10. Työn etiikka, kutsumus, reformaatio 500-juhlavuosi ja luterilainen Suomi

– Kirkon tehtävä ei ole niinkään perinteen säilyttäminen, vaan tässä hetkessä eläminen, koska tästä ikuisesta nyt-hetkestä käsin näemme pienen palan edessä olevaa tietä. Kirkkoa ravistellaan ja se on hyvä, pohtii teologi, työelämäkouluttaja Lari Junkkari, joka on kutsuttu keskustelijaksi 17.10.
Junkkarin kanssa aiheita ruotii Tampereen seurakuntien yliopistopastori Risto Korhonen.

21.11. Suomi 100 vuotta: Kaukana kotoa, muistoja sotavuosilta
Keskustelijoina ovat pikkulotta, sotaveteraani Inga Saraste ja oppilaitospastori Merja Halivaara.  Sota-ajan lauluja esittää ja laulattaa Rauno Arvola.

19.12. Joulu saapuu jokaiselle
Joululaulujen synnystä, sanoista ja sanomasta keskustelevat laulaja–lauluntekijä Jukka Salminen ja yliopistopastori Risto Korhonen.
Kauneimpia joululauluja laulattavat Sanna Ketola-Laine ja Jussi Laine.

Torstaisin Aulaklubi soi kello 17.30-18.15.

9.11. Musiikkitorstai

Peter Joukainen -duo tarjoilee pop-helmiä torstain alkuiltaan.

14.12. Musiikkitorstai
Pirkanmaan kirkkomuusikoiden joululaulukonsertti.

20.12. Joululaulukonsertti
Tarvo Laakson joululaulukonsertti. Mies ja kitara ja joululaulut laidasta laitaan.

Tampere-talon Aulaklubi, Yliopistonkatu 55, Haru Barin edusta, pääaula
Koko Aulaklubin ohjelma: Aulaklubi tamperetalo