rss Tampereen seurakuntien uutiset

31.3.2017 15.57

Luontokuvista valoa ja voimaa elämänpoluilla -valokuvanäyttely Seurakuntien talossa 3.4.

Työttömät tamperelaisnuoret ovat ikuistaneet Suomen luontoa neljän vuoden ajan lahjoitetuilla kameroilla. Luonnon havainnoiminen ja valokuvaaminen ovat inspiroineet nuoria hiljentämään vauhtia – pohtimaan elämää, omia vahvuuksia ja voimavaroja. Kuviin on sanoitettu myös läsnäolon herättämiä oivalluksia, voimaantumisen tunteita.

Luontokuvista-voimaa-näyttely 2017
Luontokuvista valoa ja voimaa elämänpoluilla -valokuvanäyttely Seurakuntien talon alussa 3.4.-31.4.2017. Kuva näyttelystä.
Nuorten ottamista valokuvista on koostettu Luontokuvista valoa ja voimaa elämänpoluilla -valokuvanäyttely. Näyttely on osa Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry:n Luontopolkua eteenpäin -hanketta.

Näyttelyn avajaiset pidetään 10. huhtikuuta kello 12.30 Seurakuntien talon Suurella sydämellä klubilla. Hankkeesta ovat kertomassa Luontopolun nuoret ja työntekijät. He avaavat näkökulmia teokset synnyttäneisiin seikkailuihin.

Etappi ry:n nelivuotisen hankkeen mahdollisti Early Learning -yrityksen lahjoittamat kamerat, Majaoja-säätiön valokuvataiteen apuraha sekä hanketta rahoittava Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA, jonka tavoitteena on tukea työttömien nuorten terveyttä.

Näyttely järjestetään yhdessä Tampereen Museokeskus Vapriikin kanssa.

Näyttely on avoinna 31.4. saakka arkisin klo 9–15 Seurakuntien talon aulassa, Näsilinnankatu 26. Muuten auki toiminnan mukaan.