rss Tampereen seurakuntien uutiset

9.10.2017 10.17

Omin sanoin – nuorten turvapaikanhakijoiden lyhytelokuvia Niagarassa

Lauantaina 14.10. nähdään lyhytelokuvia, joissa sukelletaan turvapaikanhakijoina Suomeen saapuneiden nuorten elämään ja ajatuksiin omin kuvin ja sanoin kerrottuina. Näytöksessä kuullaan myös turvapaikanhakijoiden kanssa vapaaehtoistyötä tehneiden ihmisten mietteitä.

omin sanoin
Kuva: www.changemaker.fi
Lyhytelokuvat on työstetty osallistavissa videopajoissa osana Kirkon Ulkomaanavun nuorisoverkko Changemakerin Omin sanoin –hanketta yhteistyössä Pirkanmaan elokuvakeskuksen kanssa.

Omin sanoin –hankkeen tavoitteena on antaa Suomeen saapuneille nuorille mahdollisuus aktiiviseen osallistumiseen, oman äänen esilletuomiseen sekä verkostojen ja yhteistyömahdollisuuksien luomiseen.

Näytöksessä nähdään työpajoissa syntyneet turvapaikanhakijoiden lyhytelokuvat Juureni ja Rabah, Wijdan ja Yaser, sekä Kalle Raittilan ohjaama Kotouttajat.

Lauantain 14. lokakuuta kello 14-15 Arthouse Cinema Niagara, Kehräsaari B-talo, Tampere.

Näytöksen jälkeen ensi-iltaa juhlistetaan yhteisen keskustelun, musiikin ja herkkujen merkeissä ravintola 931:ssä klo 15-17. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

www.ominsanoin.fi

Facebook-tapahtuma