rss Tampereen seurakuntien uutiset

12.10.2017 8.00

Safka-aid - ruokaa jaossa Asunnottomien yössä

Tapahtumien Yön messun kolehtivaroilla tuotetaan Tampereen Keskustorilla Safka-aid -tapahtuma Asunnottomien yönä 17.10.

safka-aid
Vanhalla kirkolla tarjolla on kello 15–17 keittoa kaikille sekä Costello Hautamäen musiikkia.

Kaikille avointa tapahtumaa ovat järjestämässä Tampereen seurakuntien diakoniatyö, diakonia ja yhteiskuntavastuu, Tuomasyhteisö, Avoin kirkko, Kuule köyhää ja moottoripyöräkerho Sons of Abraham.

Kello 18–24 vietetään Kumppanuustalo Arttelissa (Salhojankatu 42) tapahtumaa, jossa on luvassa paneelikeskustelu, Väärän väriset tapetit -yhtye, Tampereen ukuleleorkesteri sekä vaatteiden ja hygieniatuotteiden jakelua. Sitä varten on meneillään Auta asunnotonta -keräys, josta saa lisätietoa Facebookista.

Päihtyneiden päivätoimintakeskus Huoltsulla on Asunnottomien yönä pidennetty aukiolo jo viidettä vuotta peräkkäin. Huoltsu aukeaa 17.10. kello 13 ja menee kiinni 18.10. kello 19.

– Tapahtumassa on ohjelmaa ja syömistä sekä mukavaa yhdessäoloa kaksi päivää putkeen, kertoo johtava ohjaaja Ruut Hiekkanen.

17.10. kello 22 – 18.10. kello 7 henkilökunta päästää sisään ja päihteet pitää luovuttaa pois yön ajaksi.