rss Tampereen seurakuntien uutiset

13.3.2017 10.58

Uusia kavereita ja hauskoja kesäpäiviä! Seurakuntien leirikesä tulee taas

Seurakunnilla on tarjolla paljon kivaa kesälomatoimintaa kouluikäisille tytöille, pojille ja koko perheelle! Tule viettämään kaupunkijuhannusta ennakkoon, kepparileirille hyppimään ja ratsastamaan Torpan pihapiiriin, musaleirille laulamaan ja soittamaan tai Isosaaren elokuvajuhlille!

kepparit

Leirejä järjestetään yli 40, kesäkuusta elokuuhun.

Seurakuntien leirikesään ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 15.3. osoitteessa www.tampereenseurakunnat.fi/leirikesa (ilmoittautuminen päättyy 9.4.).

• Leirikesä 2017 -esite jaetaan kaikille Tampereen alakoululaisille viikolla 11.
  • Osallistujat leireille arvotaan, mikäli hakijoita on enemmän kuin voidaan ottaa mukaan.

• Kirkkoon kuuluville hinta on 20 prosenttia edullisempi kuin kirkkoon kuulumattomille perheille.

• Tieto leirille pääsystä lähetetään viikolla 17 tekstiviestillä ja sähköpostilla.

• Leirikirje postitetaan lähempänä leiriä.