Ajankohtaista

14.1.2019 Yhteisöruokailu alkaa 21.1. Seurakuntien talossa

Ruokailu on Seurakuntien talon 2. kerroksessa aina maanantaisin kello 11– 13. Arkihartaus on kello 12 ja Lähde-kappeli on avoinna koko ruokailun ajan. Lisäksi tarjolla on Mummon Kammarin ja Myötätuulen toimintaa.

Lue lisää

 

11.1.2019 Katakombi palaa Kalevaan

Tuomiokirkkoseurakunnan rippikoulun jälkeisen nuorisotyön toiminta siirtyy Kalevan kirkon seurakuntasaliin. Monitoimitilan nimeksi äänestettiin Katakombi.

Lue lisää

 

8.1.2019 Irja Askolan runoja kuullaan Aleksanterin kirkossa

Ihmiseltä ihmiselle -runoilta Aleksanterin kirkossa on lämminhenkinen kohtaaminen Irja Askolan tekstien äärellä.

Lue lisää

 

11.1.2019 Matti Hannulan ja Helvi Mäntyvaara muistokonsertti Tuomiokirkossa 13.1.

Juha Repo, Saija Siuko, Marjaana Ritanen ja Juhana Mattila esiintyvät konsertissa, joka järjestetään Tuomiokirkon edesmenneen urkurin Matti Hannulan ja säveltäjä Helvi Mäntyvaaran muistoksi sunnuntaina 13. tammikuuta kello 15 Tuomiokirkossa.

Lue lisää

 

3.1.2019 Uusi Mummon Kammari avaa ovensa maanantaina 14.1.

Uuden Mummon Kammarin avaaminen siirtyy viikolla, koska uusien tilojen remontti on vielä vähän kesken. Toiminta uusissa tiloissa alkaa maanantaina 14. tammikuuta kello 10. Mummon Kammarin avunvälitys toimii normaalisti.

Lue lisää

 

rss Tampereen seurakuntien uutiset

12.1.2018 11.26

Varikkomessussa voi maksaa kolehdin älypuhelimella

Tampereen seurakuntien nuorten aikuisten Varikkomessussa voi maksaa kolehdin mobiilisti eli älypuhelimella. Kolehdin on voinut maksaa mobiilisti viidessä messussa ja käyttöönotto on sujunut pieniä alun haasteista lukuun ottamatta hyvin

Kolehti-Finlaysonin-kirkko
Varikkomessussa voi maksaa kolehdin mobiilisti, jos käteistä rahaa ei ole mukana. Kuva kirkon kuva-arkisto
— Itselläni ei juuri koskaan ole käteistä rahaa lompakossa. Aloin pohtia, miten kolehtiin osallistuminen olisi helpointa seurakuntalaisille. Päätin selvittää, voisiko kolehtisumman maksaa kännykällä, kertoo Uuden Verson pastori Olli Viljakainen.

Summat ovat vaihdelleet alun 15 eurosta yli kolmeensataan euroon. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja aiomme jatkaa käytäntöä, sanoo Olli Viljakainen.

— Kännykällä maksaminen tuntuu myös ajatuksena mukavan henkilökohtaiselta verrattuna esimerkiksi korttimaksamiseen. 

Mobiilikolehti on käytössä Varikkomessuissa seuraavan kerran 14.1.2018 kello 16 Tesoman kirkossa. Mobiilimaksamiseen tarvitaan älypuhelin, Facebook Messenger ja esimerkiksi Pivo-mobiililompakkosovellus.

— Kirkkolain mukaan kolehtia saa kerätä ainoastaan jumalanpalveluksen aikana. Chatbotin avulla pystymme määrittelemään maksun ajankohdan ja paikan, ja sen jälkeen maksaminen on mahdollista, selvittää Viljakainen.

Viljakaisen mukaan palvelun avulla voi kuunnella myös Varikkomessun saarnoja, lukea blogia tai lähettää rukouspyynnön.


Palaa otsikoihin