aleksanterinkirkko-krypta

Pappi kastaa, vihkii ja siunaa

Elämän suurissa hetkissä on mukana jotakin ihmistä suurempaa. Pyhän kokemus ja papin sanat antavat eväitä myös eteenpäin.

• Juhlien järjestäminen alkaa ottamalla yhteyttä seurakuntien asiakaspalveluun tai tuttuun pappiin.
  • Toimitusten ja pappien varaukset hoidetaan asiakaspalvelun toimesta toimitusvarauksissa. Asiakkaan kanssa sovitaan tilaisuuden aika ja paikka, pappi ja muita käytännön asioita.
  • Tampereen seurakuntien tilat esitellään tilasivulla, josta voi etukäteen katsoa juhlapaikaksi sopivia tiloja.

Toimitusvaraukset asiakaspalvelusta

• käyntiosoite Näsilinnankatu 26, katutaso, avoinna arkisin klo 9-15
  • puhelinpalvelu klo 8:30-15:45 p. (03) 219 0705 - poikkeuksena kuukauden ensimmäinen arkipäivä avoinna 9-15
  • postiosoite: PL 226, 33101 Tampere

Seurakuntien tilojen varaukset

• Seurakuntien tilat, niin kirkot, seurakuntatalot ja kappelit kuin leirikeskuksetkin ovat seurakuntalaisten käytettävissä.
  • Tiloja voi varata erilaisiin perhetilaisuuksiin, kuten hääjuhliin, ristiäisiin, rippijuhliin, syntymäpäiviin, hautajaisiin tai muistotilaisuuksiin.
  • Useat seurakuntien tilat soveltuvat myös kokouksien järjestämiseen ja osissa tiloissa on mahdollista järjestää myös tarjoiluja.
  • Seurakuntien tiloja voita varata puhelinpalvelusta tai käymällä asiakaspalvelussa.
  • Leiri- ja kurssikeskusten varaukset ja muut lisätiedot täältä.
  • Hautausvaraukset hoidetaan hautauspalveluissa.

Seurakuntien tilojen vuokrat

• Kirkollisista toimituksista (kaste, häät, hautaan siunaaminen) ei evankelis-luterilaisen kirkon jäseniltä peritä tilavuokraa.
  • Tilojen muusta käytöstä, esimerkiksi perhejuhlista, peritään vuokra, jonka suuruus riippuu tilaisuuden luonteesta ja tilojen käyttäjästä.
  •  Tampereen seurakuntien jäsenille vuokrat ovat alhaisempia kuin muille käyttäjille.

Esimerkkejä hinnoista

Kastejuhla

• Tampereen seurakuntien jäsenet 50 e/5 tuntia, lisätunnit 25 e
  • muiden seurakuntien jäsenet 200 e/5 tuntia, lisätunnit 50 e