Yhdessäoloa, leikkiä ja hiljentymistä lapsiperheille

Aikuisille kerho on mukava tapa tutustua ja jakaa kokemuksia lapsiperheen iloista ja suruista.

Lapset voivat omissa kerhoissaan leikkiä ja luoda ystävyyssuhteita lastenohjaajien ohjauksessa. Kerhoissa arki ja juhlat sekä erilaiset teemat rytmittyvät vuodenkierron ja kirkkovuoden mukaisesti.

Kevään 2018 perheiden toimintaesite

Lapset ja aikuiset yhdessä

Lasten ja aikuisten yhteisissä kerhoissa tapaat asuinalueesi aikuisia, joiden kanssa voit jakaa kokemuksia, ajatuksia ja saada tukea. Avoimissa päiväkerhoissa lapset ja aikuiset touhuavat kaikki yhdessä, ja perhekerhoissa osa ohjelmasta on aikuisille ja lapsille erikseen. Avoimen päiväkerhon ohjelma pohjautuu kirkkovuoteen ja vuoden kulkuun, avoimen päiväkerhon ohjelma.

Kirkkomuskarit

Kirkkomuskarissa alle kouluikäinen lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehosoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Ryhmiä on kaksikuukautisista (nuoremmatkin voivat tulla mukaan) vauvoista 6-vuotiaisiin asti.

Tiedustelut Tuulikki Peltola tuulikki.peltola@evl.fi  p. 050 550 0664

Ryhmät ja ilmoittautuminen: Kirkkomuskari

Lapsille

• Päiväkerhossa lapsesi osallistuu monipuoliseen toimintaan leikkien, liikkuen, laulaen ja ihmetellen. Päiväkerholaiset ovat 3-6 –vuotiaita ja kokooontuvat arkisin 1-3 kertaa viikossa 2-3 tuntia.
  • Pyhäkoulu on lasten kirkkohetki, joka rakentuu Raamatun kertomusten, laulun ja leikin ympärille.
  • Iltapäiväkodeissa leikitään, pelataan, ulkoillaan ja tehdään läksyjä. Lapsille tarjotaan monipuolinen välipala.

Tapahtumia