Pispalan kirkko

Ajankohtaista Harjusta

13.4.2018 11.00

Jakamisen iloa Lielahden kirkon kierrätystorilla

Onko sinulla ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa, josta olisit valmis luopumaan sitä enemmän tarvitsevalle? Jos vastaat ’kyllä’, kannattaa tuoda tavarat jakoon Lielahden kirkon kierrätystorille. Tavaroita vastaanotetaan Lielahden kirkolla maanantaina 16.4. kello 11–20.

Paidat pyykkinarullaKierrätystori  Lielahden kirkossa 20. huhtikuuta. Tapahtumien ajatus on, että kierrätystorilla raha ei liiku. Torin tavarat otetaan vastaan lahjoituksina, ja vieraat saavat ottaa  tavaraa maksutta. Kierrätystorin pöydiltä voi löytää astioita, kodintekstiilejä, kenkiä, vaatteita ja urheiluvälineitä.

Hyvä me! aktivoi

Lielahden kirkolla on kierrätystori perjantaina 20.4.2018 kello 10.00-14.00 Hyvä me! –tapahtuman yhteydessä.

Kaikenlaista lahjoitettavaa kodin taloustavaroista puhtaisiin ehjiin vaatteisiin vastaanotetaan Lielahden kirkolla maanantaina 16.4. kello 11–20. Ne ovat saatavilla tapahtumassa 20.4. Lisätietoja antaa diakoniatyöntekijä Iro Kautonen p. 040 804 8521 tai iro.kauttonen@evl.fi.

Hyvä-me-tapahtuman-järjestäjät
Hyvä Me! -tapahtuman järjestäjiin kuuluvat muun muassa Aino Salakari (vas.), Kaisa Mattila, Riina Viitala, Kai Nikander, Pirta Hakkarainen, Hannu Haverinen, Erkki Vihinen, Antti Kulmala, Reijo Haapalainen ja Lasse Heiska. Kuva: Annamaria Palsi-Ikonen

Tapahtuman järjestävät Harjun seurakunta, Tampereen kaupunki, Tesoman miähet, Tampereen seudun ammattiopisto ja Kansalaistalo Mansikkapaikka.