Pispalan kirkko

Ajankohtaista Harjusta

25.1.2018 13.59

Kesätyö kiikarissa? Tampereen seurakuntien kesätyöhaku alkaa 1.2.

Kesätyöhaku Tampereen seurakuntiin alkaa 1. helmikuuta. Seurakunnat tarvitsevat kesäksi puistotyöntekijöitä hautausmaille, apuisäntiä leirikeskuksiin, keittiö- ja leiriapulaisia, kielitaitoisia kesäoppaita kirkkoihin, kesäsoittajia Finlaysonin lastenkatedraaliin, kerhojen ohjaajia sekä vanhusten ulkoilukavereita Mummonkammarin avuksi.

jalat-ja-tennarit
Kesätyöpaikkoja on tarjolla yhteensä noin 200, joista yli puolet on puisto- ja hautausmaatöitä.

Tänä vuonna seurakunnat ovat mukana Rekrytori-Koulutori –tapahtuman 10-vuotisjuhlatapahtumassa Tampereen messukeskuksessa 14.2. kello 9-16, perinteisen Suurella sydämellä –klubilla pidettävän Kesärekry-tapahtuman sijaan. Rekrytori-tapahtumaan osallistuu suuri määrä työtä tarjoavia yrityksiä sekä työnetsijöitä. Edellinen Rekrytori-tapahtuma Tullintorin ja Tullikamarin aukiolla veti yhden päivän aikana arviolta ennätyksellisen 17 000 ihmistä.

Rekrytori-tapahtumassa seurakuntien infopisteestä voi tavata seurakuntien työntekijöitä jokaisesta palkkaavasta yksiköstä. Pisteen tunnistaa jo kaukaa esittelijöiden värikkäistä Reilusti kristitty –pelipaidoista.

– Olemme paikalla esittelemässä millaisia kesätöitä seurakunnat tarjoavat ja vastailemassa kysymyksiin. Seurakuntien ständi Rekrytorilla on hyvä paikka tehdä itsensä tutuksi, kertoa omista mielenkiinnon kohteistaan ja osaamisestaan. CV on myös hyvä ottaa mukaan, kertoo Rekrytorilla nuorisotyötä edustava Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyönohjaaja Mari-Anne Luukas.

Hakulomake kesätöihin julkaistaan seurakuntien verkkosivuilla työhaun aloituspäivänä 1.2. Hakemus ja lisätietoa työpaikoista löytyy osoitteesta www.tampereenseurakunnat.fi/kesatyo/

Tampereen seurakuntiin voi hakea kesätöihin aikavälillä 1.-28.2.2018. Haastatteluun valituille ilmoitetaan 30.4. mennessä.

Rekrytori-Koulutori ke 14.2. kello 9-16 Tampereen messukeskuksen E-hallissa osoitteessa Ilmailunkatu 20.