Pispalan kirkko

Ajankohtaista Harjusta

7.11.2017 13.37

Seurakunnat mukana Nenäpäivän ohjelmassa Tampereella

TV:stä tuttu Nenäpäivä-kampanja valloittaa Tampereen 8.-10. marraskuuta. Nenäpäivä-keräyksen ohella on luvassa myös ohjelmaa kampanjan tiimoilta.

nenaaaa
Keskiviikkona 8.11.
 järjestetään Hämeenkadun nenäpäivätoimistossa, osoitteessa Hämeenkatu 12, lastentapahtuma kello 14-16. Lastentapahtumassa moottoripyöräkerho Sons of Abrahamin motoristit tuovat prätkänsä näytille ja jakavat ilmapalloja. Nenätoimistossa lapsia viihdyttää myös Leku Leijona, nenäpäivämaskotti, Tapparan maskotti Tapsu sekä Osuuspankin tarjoama taikuri. Paikalla on myös kasvomaalausta, jonka tarjoaa Tampere City Mission. Kasvomaalauksia tekevät Tampereen yhteiskoulun lukion oppilaat.

Nenäpäivää vietetään keskiviikkona 8.11. myös Kalevan kirkon Marhaban-keskuksessa, jossa paistetaan vohveleita kello 13-16.

Torstaina 9.11. Karita Linden-Lemmetti Kirkon Ulkomaanavusta kertoo nenätoimistolla Kirkon Ulkomaanavun toiminnasta, keräyskohteista ja varojen käytöstä.

Perjantaina 10.11. Tullintorin Nenäpäivä-tapahtumassa voi tavata Ilveksen liigapelaajia. Nimikirjoituksia ja kuvia pelaajien kanssa saa kello 13-14. Illalla kello 18 Tampereen Pyrintö ja Kouvot ottavat yhteen koripallopelissä Pyynikin palloiluhallissa, jossa Nenäpäivä-teema näkyy ja kuuluu.

Lauantaina 11.11. nenätoimiston tiloihin avataan kirpputori, johon on Kirkon Ulkomaanavulle varattu oma pöytä. Nenäpäivä-keräystä voi tukea lahjoittamalla tavaroita kirpputorimyyntiin. Lahjoituksia otetaan vastaan seurakuntien kirjastossa, Seurakuntien talo, 5. kerros aukioloaikoina (ma-ke ja pe 9.30-15.30 ja to 9.30-17).

Hämeenkatu 12:sta sijaitseva nenätoimisto on avoinna 8.-10.11. kello 10-18 vapaaehtoisille tarkoitettujen keräyslippaiden noutamista ja palauttamista varten. Keräyslippaita voi hakea myös Varamiespalvelun tiloista, osoitteesta Tuomiokirkonkatu 36, kello 8-16. Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua osoitteessa www.hiiop100.fi.

Nenäpäivän lipaskeräykseen voi Hämeenkadun lisäksi osallistua Lielahden, Koivistonkylän, Linnainmaan ja Kalevan prismoissa sekä Tullintorilla.

Nenäpäiväkeräyksessä ovat mukana Unicef, Punainen Risti, KUA, Fida, Pelastakaa lapset, Plan, Sask, Solidaarisuus ja Suomen Lähetysseura.

www.nenapaiva.fi