Koululaisten iltapäiväkoti

Koululaisten iltapäiväkodit tarjoavat turvallisen levähdyspaikan 1. ja 2. luokkalaisille koulupäivän jälkeen klo 12 – 17 välisenä aikana. Iltapäiväkodeissa leikitään ja luetaan läksyjä. Myös pelaaminen ja ulkoilu ovat tärkeä osa toimintaa. 

Päivän aikana lapsille tarjotaan monipuolinen välipala. Joka päivä seurakunnan iltapäiväkodeissa on ruokarukous tai lasten hengellinen laulu ja noin kerran viikossa kirkkovuoteen liittyvä pieni hartaushetki. 

Koulujen loma-aikoina iltapäiväkodeissa ei ole perustoimintaa. Iltapäiväkodit ovat maksullisia.

Iltapäiväkotien kokoontumisajat ja –paikat

  • Epilän seurakuntakodin ip-koti (lähellä Harjun koulua) Suurmäenk. 5. Iltapäiväkodin puhelin 050 5997 046. Lastenohjaajat: Elina Hirvirinne ja Minna Mäkinen
  • Tahmelan seurakuntakodin ip-koti (lähellä Pispan koulua) Selinink. 5. Iltapäiväkodin puhelin 050 352 2081. Lastenohjaajat: Satu Penttilä, Mira Soisenniemi, Kati Hiltunen, Sarita Paavola ja Taina Ovaldia.

Lisätietoja: Iltapäiväkoti

Iltapäiväkotien vuosittainen hakuaika on huhtikuussa. Lisätietoja ja vapaita paikkoja vuoden mittaan voi tiedustella Leena Katriina Leppäseltä puh. 0400 913 217, leena.k.leppanen@evl.fi tai seurakuntien kasvatuksen toimistosta p. 03 2190 257.