Kerho jatkuu taas perjantaisin

tervetuloa mukaan


2

Mätkykerho jatkuu taas

Tervetuloa mukaan


Mätky-kerho


Tule opettelemaan Mätkyn eli Magic the Gatheringin -pelin salat ja pelaamaan muiden aloittelijoiden ja harrastelijoiden kanssa

Perjantaisin klo 17.00-19.00
Nekalan seurakuntatalon yläkerrassa


1


Lyhyttä perustietoa: 

Magic the Gathering (tuttavallisemmin mätky) on maailman ensimmäinen keräilykorttipeli, joka on loistavan ideansa ansiosta pysynyt todella suosittuna nykypäivään asti. Kiinnostavan pelistä tekee se, että jokainen peli on erilainen korttien järjestyksestä ja strategiasta riippuen. Peli sijoittuu fantasiamaailmaan ja korttien kuvitus symboloivat sitä kauniisti.
Kerhoa vetää Eetu
Tervetuloa mukaan!

eetun 1

Entä minkälainen peli se Magic the Gathering on?Magic the Gathering on taktinen deck-building (suomeksi pakanrakennus) peli, jossa pelaajat taistelevat toisiaan vastaan korttien avulla. Kortteja on esimerkiksi erilaisista olennoista, erilaisista taioista (kuten aura-taoista, enchantment-päivityksistä ja erilaisista counter-action-tempuista) ja kaiken mahdollistavasta manasta. Edellinen lista saattoi kuulostaa heprealta, mutta kaikki selviää helposti ja nopeasti.

Kerhossa tutustutaan Magic the Gatheringin saloihin ja opetellaan pelaamaan sitä. Kerholla on käytössään sopivat aloituspakat sekä käteviä valmispakkoja, joista riittää hupia kerhokerrasta toiseen! Myös omia pakkojaan saa tuoda, mutta kerhossa ollaksesi sinun ei tarvitse omistaa kortin korttia tai olla edes kuullut koko pelistä. Kaikki käydään läpi huolellisesti, eikä tyhmiä kysymyksiä mätkyyn liittyen ole.

eetun 2