Tervetuloa mukaan tutustumaan niin uudet kuin vanhatkin nessulaiset

Nekalan Nessu

Nessu on Nekalan seurakuntatalolla toimiva lapsille suunnattu avoin iltapäiväkerho.
Nessu on auki koulupäivisin klo 13.00-17.00
Ohjaajana kerhossa toimii Arja.
Nessu on ilmainen eikä sinne tarvitse ilmoittautua.
Nessulla lapset voivat oleskella, tehdä läksyjä, pelailla kavereiden kanssa, askarrella, ja leikkiä turvallisessa ympäristössä.
WP 20130821 016

Tervetuloa Nessulle.

WP 20130821 001

Nessu on avoin kerho kaikille koululaisille. Seurakunnan oma nuorisotila kaikille alakoululaisille. Nessu ei maksa mitään eikä sinne tarvitse ilmoittautua, vaan voit tulla niin usein ja aina kun haluat.

Nessu on auki koulupäivisin klo 13-17 ja sen idea on olla paikka, jossa voi viettää aikaa ja pelailla ja leikkiä kavereiden kanssa koulun jälkeen.

WP 20130821 003
Nessussa pääset pelaamaan mm. biljardia.

Nessulla voit mm leikkiä  ja pelata biljardia, pöytätennistä, liitokiekkoa, konsolipelejä tai vaikka Minecraftiä  4 kaverin kanssa yhtäaikaa samassa pelissä. Nessulla on myös lautapelejä, joita voit lainata ja pelata kaverin kanssa.

Nessussa on oma askarteluhuone, jossa voi yhdessä ohjaajan kanssa tai vaikka yksin askarrella kaikenlaista kivaa. Materiaaleja löytyy yllin kyllin ja niitä voidaan toivomuksesta hankkia lisääkin.

WP 20130821 025
Nessussa voit askarrella myös työntekijöiden kanssa!

WP 20131213 002
Nessun pyhäkoulussa hiljennytään hetki yhdessä.

Nessussa kokoontuu kaksi kertaa viikossa pyhäkoulu, jonka aikana kaikki muu Nessun toiminta keskeytyy hetkeksi. Tällöin nessulaiset kokoontuvat yhteen ja pyhäkoulun ohjaajan kanssa keskustelemaan ja paneutumaan Raamatun maailmaan. Pyhäkoulun jälkeen on usein pientä välipalaa tarjolla.

WP 20130821 028

Välipaloja Nessussa ei tarjoilla säännöllisesti, mutta silloin tällöin. Nessulaiset kokoontuvat Arjan johdolla leipomaan ja silloin saadaan tuoretta pullaa tai sämpylöitä. Joskus Nessun teemapäivät tuovat mukanaan erilaisia herkkuja kuten hodareita tai pihalla grillailua. Myös Jätskibaari on tuttu nessulaisille!

WP_20140327_008

Vaikka Nessulle ei tarvitse ilmoittautua, jokainen joutuu täyttämään ns. henkilötietolomakkeen, jossa käydään läpi Nessun sääntöjä ja jonka avulla nessulaisiin ja heidän vanhempiinsa saadaan yhteyttä jos joskus tulee tarvetta siihen.

Tervetuloa tutustumaan.

arjan synttärit
Nessun ohjaajanaa toimii Arja.