Esirukouspyynnöt

Esirukous-palsta on lopetettu. Kiitos kaikille mukana olleille, niin rukoilijoille kuin teillekin, jotka tarvitsitte rukousta elämäänne

Tarvitessasi esirukousta voit ottaa yhteyttä seurakuntien kirkkoihin  tai pappeihin suoraan tai jättää esirukouspyynnön TÄNNE

9.4.
Rukouspyyntöni: Esirukousta itselleni.työssä liian paljon tulossa,anna asian ratketa tänään niin että vähemmän rankkaa olisi.että kuunneltaisiin.anna terveyttä.anna voimia.anna uskoa.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: *Sairauteen nyt kuolemaisillaan oleva nuori nainen - että Jumala häntä vielä armahtaisi ja parantaisi - ja avaisi uskon ja toivon näkökulman.
* Vakavasta työuupumuksesta ja elämän kriiseistä fyysisesti sairastunut nuori mies ja hänen puolisonsa - että Herra parantaisi, avaisi silmät, uudistaisi hengellisesti, antaisi uuden elämän ja uuden tulevaisuuden liitollekin
* Elämää rajoittavasta jalkakivusta kärsivä nuori mies ja hänen harvinaisen sairauden saaneen vaimonsa puolesta, että Jumala parantaisi ja antaisi uuden toivon ja uudistaisi uskon 
* maamme ja kirkkomme hengellisen uudistumisen puolesta
* maailmanrauhan puolesta
Nimimerkki: Juuri nyt tarvitaan apua!


8.4.
Rukouspyyntöni: Pelkään jääväni yksinäiseksi ja köyhäksi.
Nimimerkki: Petri


Rukouspyyntöni: pyydän esirukousta mieheni puolesta että herra parantaisi hänet syövästä joka on parantumaton
Nimimerkki: vaimo


7.4.
Rukouspyyntöni: Herra sinä tiedät näet huoleni poikani ja kavereiden suunnitelmista. Herra estä heidän matka. SInä tiedät sen tarkoituksen. Sinulla on kaikki valta Taivaassa ja maanpäällä. Jeesus rakas älä anna heidän päästä lähtemään. Varjele heitä suuressa armossasi ja laupeudessasi.
Nimimerkki: äiti


Rukouspyyntöni: Pyydän rukous apua, ja rukous taistelua nuoren perheenisän puolesta. Että hän tulisi elävään uskoon, saisi vastaanottaa Jeesuksen Herranaan ja Vapahtajanaan. Sielunvihollinen on ottanut hyvin tiukkaan otteeseen, kahleet on ihmiselle mahdottomat murtaa, mutta Jeesus voi vapauttaa ja Jumalalle kukaan ei ole mahdoton tapaus..
Nimimerkki: Vaimo


6.4.
Rukouspyyntöni: Minä olen tullut kiusatuksi ja nöyryytetyksi useissa työhaastatteluissa ja nyt pelkään pahoin, että ensi viikolla on käymässä samoin. Jumala on ennenkin vastannut rukouksiini ja pyydän rukousta, että minun työhaastatteluni peruuntuisi jos näin meinaa tälläkin kertaa käydä. Jos sovittu haastattelu toteutuu, pyydän armoa että Jumala on puolellani. Haluan, että Jumala todella näyttää, että hän on kiusattujen puolella, että en turhaan ole hänen kelkkaan hypännyt. Jos saan töitä, pyydän että saisin itselleni sopivia töitä.
Nimimerkki: Jumala tietää5.4.
Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta että ei ole vakavaa sairautta ja oireet loppuvat. Tutkimuksiin menossa. Kiitän Jumalaa huolenidosta
Nimimerkki: Huolestunut


3.4.
Rukouspyyntöni: "Jos Jumala olet olemassa ja välitöt vielä niin auta minua. Auta miestäni mielialaongelmissa ja auta häntä näkemään ja myöntämään että kaikki syy ei ole aina muissa vaan hän itse on vastuussa omista tekemisistään. Jos muutosta ei tapahdu niin perhe hajoaa. Viimeisen kerran pyydän tähän asiaan apua. Tuntuu ettet kuule etkä vastaa vaikka kuinka huudan." Voitko rukoilla ja laittaa eteenpäin että tämä perhe saa apua.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Pyydän rukousta sen puolesta että mieheni saisi työpaikan. Työttömyys on alkanut masentamaan häntä ja kahden työttömän taloudessa on todella tiukkaa. Työn saaminen olisi miehelleni erittäin tärkeää. Rakas Taivaan Isä auta häntä saamaan työpaikka. Jeesuksen nimessä.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Jeesus vapauta poikani ahdistuksesta ja päihteiatä. Anna hmelle työpaikka. Jeeskusen nimessä tätä pyydän.
Nimimerkki: äiti murheinen


31.3.
Rukouspyyntöni: 31.3.2017.Paranna heikko lihas kuntoni,ota palan tunne kurkusta pois.Isä auta minua Ahdistaa
Nimimerkki: Lesli 53v.


Rukouspyyntöni: Paranna lihas heikkous minun,ja palan tunne kurkusta.Auta isä minua ahdistaa ,!! 31.3.2017 klo 22.00
Nimimerkki: Ahdistaa 53v. Leski


30.3.
Rukouspyyntöni: Minulle ei ole tuotu autokoulu rahoja ja lääkärit eivät hoida minua tehokkaasti Kys. Monet yrittävät estää että asiat eivät mene tahtoni mukaan.
Nimimerkki: hylätty


Rukouspyyntöni: Opiskelija tarvitsisi kovasti kesätyötä
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta, että vaimoni saisi nyt vihdoin unelma työnsä ja pysyisimme molemmat terveinä, saaden jatkoaikaa. Todella kiitetään, että eräs asunto menee mahdollisesti kaupaksi.
Nimimerkki: Selvitä halutaan


29.3.
Rukouspyyntöni: Pyydän rukousta, että joku konkreettisesti auttaisi pois Suomesta tai ainakin Turusta ja olisi kaveri, ystävä tai rinnallakulkija Jeesuksen nimesssä ja minun kiusaaminen ja seläntakan panetteleut loppuisi ja kysyttäisi minulta itseltä asiat, aamen.

Siksikö Tampere ei auta, että heitäkin aletaan kiusaamaan?
Nimimerkki: Birgitta


27.3.
Rukouspyyntöni: Lasten usloontulo-tyttären eheytyminen väärästä elämäntavast-miehen nivelvaivan ja proriasis-minun jalkani parantuminen ja liikuntakyvyn palautuminen
Nimimerkki: Eila


Rukouspyyntöni: Olen leski ja pyydän hyvää ja uskollista , uskovaa aviopuolisoa itselleni. Kiitos !
Nimimerkki: Leenuska


26.3.
Rukouspyyntöni: Pyydän J.K. apua Kialle 6,5v, kuka on ollut taistelussa koko ikänsä aivokasvaimen takia. Nyt 13.03 se leikattu. rukousta, että näkö saisi parannettu sokeuudesta ja syöpä ei uusiutuisi
Nimimerkki: Tina ja Kia


Rukouspyyntöni: Jeesuksen nimessä Herra auta, että äitini ei saa häätöä!! Herra auta!
Nimimerkki: Tytär


Rukouspyyntöni: Jeesus, anna minulle varmuus,että tieni on katolinen kirkko.
Nimimerkki: Seurakuntakotia tosissaaan etsivä


23.3.
Rukouspyyntöni: Rukouspyyntö, että saisimme kotimme myytyä ja löytäisimme sopivan vuokra-asunnon ja voisimme jatkaa elämää ja mennä naimisiin sekä perustaa perheen. Jumala siunaisi myös naapuriamme, jonka takia joudumme myymään rakkaan kotimme.
Nimimerkki: Uupunut


22.3.
Rukouspyyntöni: Pyydän rukousta että tyttäreni entinen mies lopettaisi tyttäreni rääkkäämisen ja perättömien lausuntojen antamisen viranomaisille. Mies uhkailee,kiristää rahaa,ruokaa ja tupakkaarahaa tyttäreltäni ja kun ei ole saanut niin on nyt tehnyt rikosilmoituksen tyttärestäni,pyydän että Herra puuttuu väkevällä kädellään tuon miehen pahantekoon.
Nimimerkki: äiti ja isoäiti


Rukouspyyntöni: Pyydän rukousta rakkaan tyttäreni puolesta, että hän saisi voimaa, viisautta ja terveyttä tehdessänsä gradua. Johdata hänen nuorta elämää. Kiitos Jeesus!
Nimimerkki: Äiti


21.3.
Rukouspyyntöni: kiitos että rukoilette parantumatonta syöpää sairastavan mieheni puolesta, sekä lapsenlapseni puolesta,että hän saisi töitä ja elämänsä järjestykseen
Nimimerkki: mummo


20.3.
Rukouspyyntöni: Vakavasti sairastuneen vauvan puolesta
Nimimerkki: LL


Rukouspyyntöni: Mikon ja Simon puolesta, avioerot tuonneet aineet ja alkoholit kuvioihin, olleet uskossa, vihollinen yrittää ottaa omakseen, kiitos siunaten Maarit
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Pyytän rukousta 27v. pojan takia. Poika on nyt osastolla. Pojalle paranemista. Siunausta kaikille
Nimimerkki: Huolestunut äiti


18.3.
Rukouspyyntöni: Pyydämme rukousta, että vaimoni saisi vihdoin unelmansa toteutumis päivän ja saisimme elää terveenä ja Herran suojassa. Vaimoni tarvitsee kaiken viisauden, taidon Herralta työhön ym.
Nimimerkki: Avuttomat


Rukouspyyntöni: Pyydän sisareni perheen ja heidän terveyden puolesta. Ystäväni vakavan syövän puolesta ja hän itse toivoo jatkoaikaa ja paranemista, että saisi perheensä uskoon. Omat terveysasiamme avioparina, että saamme olla iloisia, parantua sekä Herran suojan koko elämäämme. Vaimoni edelleen pyytää, että unelmansa saisi toteutua, auta Herra!
Nimimerkki: Unelmaa


Rukouspyyntöni: Muistakaa miestä et taipuisa Herran tahtoo eikä omiin halujensa mukaan että ymmärtäis eheyttää perheensä jonka tietää oikeaksi ja Herra puhunutkin siintää hänelle mut kieltää totuuden Herra sulje tuo vihollisen toinentie ja vaikuta hänen tahtonsalomaansa varjele tää mies omanasi ja vahvistaa uskoa hänessä poista kaikki epäilys ja pelko vaikuta et pääsee katkeruudesta ja anteeksi antamattomuudesta rehellisesti ei vaan huulilla sanottuna. Kiitos Jeesus
Nimimerkki: Jeesus auta


17.3.
Rukouspyyntöni: Kiitos kun olet vapauttanut poikani huumeista ja lääkkeistä lähes kokonaan. Auta rakas Jeesus häntä pysymään kuivilla vaikeuksista huolimatta. Pelasta hänet ja auta univaikeuksissa. Anna työtä ja sisältöä elämään. Jeesuksen nimessä tätä pyydän. Kiitos!
Nimimerkki: äiti


15.3.
Rukouspyyntöni: Olen sairastanut isovarpaan vaivaa jo yli 3 kuukautta ja koko talvi ja kevättalvi on mennyt sen takia ns. "pilalle". Olen joutunut perumaan monta srk:nnan palvelutehtävääni varvasvaivani takia. Joko nyt koittaisi parempi jakso elämässäni ja pääsisin palvelemaan Herraani ja seurakuntaa? Pienellä paikalla olen.
Nimimerkki: Jumala,nosta minut jaloilleni!


Rukouspyyntöni: Että mieheni tulisi uskoon ja lopettaisi juomisen kokonaan.Sekä saisi elämänilon vastedes Jeesuksesta ja perheestä!
Nimimerkki: Vaimo


Rukouspyyntöni: Auta poikaani saamaan asiansa elämänsä ja kuntoon. Paranna pieni pojantyttäreni ja hänen äitinsä. Jeesus sinä tiedät kaiken tämän pyynnön takana. Sinun nimessä kiittäen mäitä pyydän.
Nimimerkki: Rakkaiden puolesta


13.3.
Rukouspyyntöni: tyttäreni puolesta että saisi työtä opiskelee uutta on käynyt 6 yt neuvottelut läpi
Nimimerkki: Ellu


Rukouspyyntöni: Olen saanut mielestäni Jumalalta kutsun liittyä katoliseen kirkkoon. Haluan siihen vielä selvää vahvistusta,ettei ajatus ole minusta vaan Jumalasta lähtöisin.
Nimimerkki: Tietä tosissaan w


Rukouspyyntöni: Olen saanut mielestäni Jumalalta kutsun liittyä katoliseen kirkkoon. Haluan siihen vielä selvää vahvistusta,ettei ajatus ole minusta vaan Jumalasta lähtöisin.
Nimimerkki: Tietä tosissaan etsivä


Rukouspyyntöni: Naapuriviha masentaa minua jakuvasti.saimme uudet naapurit.Ei vain kemiat toimi.Edellisen naapurin kanssa olin ystävä.Rukoilettehan?Jumalalle ei mikään ole mahdotonta.kiitos.
Nimimerkki: Surullinen


10.3.
Rukouspyyntöni: Rukoillaan, että isäni voisi toipua ja tervehtyä vaikeasta aivovammasta, jonka sai kaatumisonnettomuuden yhteydessä. Nyt aivoverenvuoto -leikkauksen jälkeen on saanut vuodepotilaana makaamisesta keuhkoveritulpat laskimoihin molemmin puolin. Herra, paranna ja hoida terveeksi asti.
Nimimerkki: S


Rukouspyyntöni: Vahvistusta ja rakkautta parisuhteeseen. Myös yleisesti epävarman tulevaisuuteni puolesta saa rukoilla.
Nimimerkki:


7.3

Rukouspyyntöni: Kesätyö opiskelijalle.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Pyydän totisesti Herran apua unelma työni puolesta. Myös ystäväni ja meidän molempien aviomieheni ja oman terveyteni puolesta. Meitä harmittaa, että saadaan asuntomyynti asia kuntoon.
Nimimerkki: Toivo tuntuu hiipuvan


Rukouspyyntöni
: Tyttäreni koulukaveri on loukkaantunut tyttärelleni jostakin ja koottaa kääntää kavereitakin häntä vastaan.Herra aiuta!Sinä näet tämän tilanteen.Anna pahan nuolten lentää takaisin sinne mistä tulivatkin.Anna tyttärelle voimia ja uusia kaveteita.
Nimimerkki: Äiti


Rukouspyyntöni: Kiitosaihe: Pyysin esirukousta taannoin leikkaukseen mennessäni ja epäilynä oli syövän uusiutuminen. Kiitos Herralle leikkaus meni hyvin ja syöpää ei löytynyt. Oireet aiheutti toinen vakava sairaus, mutta sen kanssa pystyy elämään ja sitä pystytään hoitamaan. Olen kiitollisella mielellä, kiitos Jeesus!
Nimimerkki: Perheenisä

6.3.
ukouspyyntöni: Olen odottanut 20v puolisoa ja jo aivan epätoivoiseksi tullut. Ihmisen ei ole hyvä yksin sana sanoo. Kuitenkaan vastausta ei ole tullut. Jeesus auta
Nimimerkki: Susanna


5.3.
Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta omaisteni puolesta, joista kukaan ei vielä ole uskossa ja osa on jo iäkkäitä.
Nimimerkki: Pekka


4.3.
Rukouspyyntöni: Esirukous kun vanhalta äidiltäni hävisi sisareni lahjaksi ostama iso valokuva jolla oli tunnearvon lisäksi esinearvo,että jumala selvittäisi kenen tekemä asia on Jumala kyllä näkee asian jo nyt.Kiitos!
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Raamattu sanoo, etta Jumala ei salli ketaan yli voimien kiusata. Minua on naapurini kiusannut jo kohta 11 vuotta! En ole kenellekkaan pahaa toivonut, vain rauhaa, mutta nyt tunnen etta en kesta enaa. Miksi Jumala ei vapauta minua tasta, ennen kuin lankean syntiin ja annan takaisin samalla metalla? Hermoni ovat riekaleina. Tama ihminen on pilannut 11 vuotta elamastani, jolloin olisin voinnut olla onnellinen. Pyydan rukoilkaa puolestani.
Nimimerkki: Auta minua nyt!


Rukouspyyntöni: Pyytäisin ystävälleni Heidille pyyteetöntä rakkautta ja myötätuntoa jotta hän muistaisi ne jälleen ja oppisi tuntemaan jälleen niin itseään ja läheisiään kohtaan ja kohtelemaan itseään ja muita siten hyvin. Että hän kuulisi Jeesuksen opetukset uudelleen sydämessään kirkkaana ja puhtaana.
Nimimerkki: Sateenkaaritie

3.3
Rukouspyyntöni: Rukoilkaa että Herra Jeesus Kristus vapauttaisi minut ahdistuksistani, peloistani ja masennuksistani
Nimimerkki: Jukka

2.2.
Rukouspyyntöni: Rukouspyyntö käsivaivan puolesta.
Hoitona hyvää auttavaa hoitoa ja "asialliset" antajat tarv. muunkin avun suhtaan.
Nimimerkki: yksi monista


Rukouspyyntöni: Pojalla isot kisat tulossa. Henkiseen hyvinvointiin voimavaroja, fyysiseen kestävyyteen sietokykyä. Parisuhteeseen rakkautta, läheisyyttä, lämpöä lisää. Omaan itseensä luottamista, kelpaa sellaisenaan kuin on.
Nimimerkki: Äiti


Rukouspyyntöni: Pyydän Herran apua masennuksen ja ahdistuneiduuden takia. Koen itseni hylätyksi, ystävät vain hiljaa ottavat etäisyytta. Olenko niin kelvoton ihminen. Myös asumistilanteeni ahdistaa. Jeeus auta.
Nimimerkki: yksinäinen


Rukouspyyntöni: Pyydämme, että kiitetään asunnon menevän kaupaksi ja saamme terveyttä. Kiitetään ettei Herra jätä omiaan ja auttaa työasiassa ja sen toteutumisessa.
Nimimerkki: Kiitoksin pyytävät


Rukouspyyntöni: Esirukous omaisteni kahden lapseni ja lastenlapseni puolesta,että pitäisivä omaisiin yhteyttä.Esirukous äitini puolesta,jolla on kohta 90-vuotissyntymäpäivä,siunausta sekä voimia ja omaisille siunausta jaksaa tulla äidin syntymäpäiville.Esirukous,että omaisten välit olisivat hyvät ja anteeksiannon kautta välit selviäisivät.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Stressaava tilanne töissä. Tuntuu, että ihmiset joihin olen luottanut ovat kääntyneet minua vastaan. Odotetaan, että epäonnistuisin. Tunnen olevani umpikujassa ja tekisi mieli luovuttaa ja ottaa lopputili. Silloin jäisin kuitenkin velkoineni tyhjän päälle. Ahdistava olo, en tiedä mitä tehdä.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Jumalan johdatusta perjantain työhaastatteluun. Jos tämä työ on minulle tarkoitettu niin saisin sen. Apua rahavaikeuksiin, emme selviä tulevaa kevättä ja kesää pienillä tuloilla. Että pääsisin ahdistuksen ja masennuksen tunteistani puhumaan jonnekin. Elämääni jälleen iloa kaiken tämän ahdistuksen tilalle ja että asiat selviäisivät. Kiitos kaikille esirukoilijoille ja Jumalan siunausta runsain määrin teille.
Nimimerkki: Ansku


Rukouspyyntöni: MIEHENI EI OLE USKOSSA.Olemme molemmat yksinäisiä, kun emme ymmärrä toisiamme.Herra anna valoasi tähän perheeseen, jossa olemme vain lasten takia.
Nimimerkki: Uupunut


1.3.
Rukouspyyntöni: Anna opiskelijapojalleni hänen kovasti tarvitsemansa kesätyö.
Nimimerkki: Äiti


Rukouspyyntöni: Herra, auta miestäni saamaan opiskelut valmiiksi tänä vuonna ja anna hänen sen varmistaa hänen työpaikkansa.
Nimimerkki: Vaimo


Rukouspyyntöni: Olen saanut uusia työhaasteita toiselta osastolta. Anna pyhä henki minun saada jäädä sinne sillä viihdyn hyvin. Valitettavasti samassa ryhmässä on hanakala kolleega jonka ei edes osaa hommia ja on epäkohtelias. Kaikki sen tietävät. Ohjaa hänet toisiin tehtäviin.
Nimimerkki: Justus


Rukouspyyntöni: Hajoamispisteessä olevan avioliiton puolesta
Nimimerkki: Jasu


28.2.
Rukouspyyntöni: Olen tuhlannut rahojani olueen ja en pääse irti riippuvuudesta. Jeesus, vapauta!
Nimimerkki: Turhaan köyhä


27.2.

Rukouspyyntöni: Jeesus rakas anna voimaa hoitaa neljää lastani, olen yksin. Ja pelasta perheeni ja mieheni. Kiitos Herra sinä voit!
Nimimerkki: Minttu


26.2.
Rukouspyyntöni: Jeesuksen nimessä Herra auta miestäni, että saa pitää työpaikkansa! Jeesus auta, että miehelleni ei soiteta ulosottoasiasta! Auta Herra minua unohtamaan koko asia ja auta että asia selviää!! Kiitos Isä kiitos että voin luottaa sinuun!! Amen
Nimimerkki: Vaimo


25.2.
Rukouspyyntöni: Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, 39 ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. Room/8/38-39

gal 5/24-26 Ja ne, jotka ovat Kristuksen Jeesuksen omat, ovat ristiinnaulinneet lihansa himoineen ja haluineen. 
25. Jos me Hengessä elämme, niin myös Hengessä vaeltakaamme. 
26. Älkäämme olko turhan kunnian pyytäjiä, niin että toisiamme ärsyttelemme, toisiamme kadehdimme.
Kiitos Jeesus että annat läheisyyttä ja käden josta pitää kiinni ja halata, aamen.
Kiitos Jeesus, että anna vuorien väistyä elämästä ja heittäytyä mereen Jeesuksen nimessä. Abba-Isä varjele lapset ja paranna sekä siunaa heitä. Kiitos Jeesus kaikista jotka ovat rukoilleet puolestani ja yrittäneet auttaa,siunaa Isä heitä
Nimimerkki: bb


24.2.
Rukouspyyntöni: Anna lapselleni toivoa ja vielä hyvä turvallinen elämä vaikka kaikki on tällä hetkellä sekaisin avioeron ja taloudellisten vaikeuksien takia.
Nimimerkki: äiti


23.2.
Rukouspyyntöni: Rakkautta lähimmäisiäni kohtaan
Nimimerkki: LL


22.2.
Rukouspyyntöni: Pelkään työpaikkakiusaajaa. Esimiehet ovat velttoja ja pelkäävät häntä myös. Kiusaaja halveksii minua ilman syytä ja on hankala. En kohta enää jaksa tätä. Pelkään masentuvani.
Nimimerkki: Peloissaan ja masentunut


Rukouspyyntöni: Pyydetään Taivaan Isältä apua, että ystäväni suhde hänen tyttäreensä voisi eheytyä, että he voisivat tavata toisensa vuosien tauon jälkeen. Kiitos Isä, että ystäväni on saanut olla vuoden täysraittiina. Pelasta Jeesus hänet ja hänen lapsensa.
Nimimerkki: Isän tyttö


21.2.
Rukouspyyntöni: Jeesus vapauta poikani ahdistuksesta ja huumeista. Pelasta hänet pian rakas Jeesus. Tätä pyydän nimessäsi. Kiitos Jeesus.
Nimimerkki: Hätääntynyt äiti

Rukouspyyntöni: Herra pelasta ja vapauta poikani päihteistä ja lääke riippuvuudesta. Ota ahdistus pois ja anna nuorelle pohja jalkojen alle. Auta saamaan työtä ja iloa elämään. Ota Jeesus ohjat käsiin hänen elämässä. Anna apusi pian!!
Nimimerkki: uskova perhe


Rukouspyyntöni: Rakas Taivaallinen Isä,,,
Ole tänään tyttäreni tukena harjoittelupaikalla sairaalassa,, anna hänen kuulla ja ymmärtää ja että vatsa kipu ja paha olo hellittää. Lähetä enkeleitä hänen korvaan kuiskamaan ja suojelemaan häntä . Amen,,
Nimimerkki: väsynyt äiti


20.2.
Rukouspyyntöni: Minulla on monet asiat hyvin ja silti olen jotenkin tyytymätön elämääni. Jeesus, auta löytämään sopusointu ja kiitollisuus.
Nimimerkki: Uskossa

18.2.
Rukouspyyntöni: Olen oluen orja. 
Jeesus, vapautathan minut?
Nimimerkki: Onneton


17.2.
Rukouspyyntöni: Jeesus olet Herrani ! Anna minun levata sylissasi ja taistele taisteluni ja vie asiani voittoon! Anna viisautta toimia oikein joka asiassa. Olen itse taistellut, nyt pyydan etta teet sen puolestani ja annat minulle rauhan.
Nimimerkki: Vasynyt taistelija


Rukouspyyntöni: Työ asiani, unelman puolesta esirukousta! Pyydämme myös Isän apua terveytemme puolesta sekä kriittinen asunto myynti asia on huolemme aihe!
Nimimerkki: Apua tarvitsevat


Rukouspyyntöni: Kiitos paljon esirukouksista. Nyt kaipaan edelleen lähelle Jeesusta.
Nimimerkki: Armoa etsivä


16.2.
Rukouspyyntöni: Vihollinen syyttää,että en olisi palavassa uskossa.
Nimimerkki: Armoa etsivä


15.2.

Rukouspyyntöni: Pyydän nöyrimmin Jeesuksen nimessä Taivaan Isältä, että saisimme uudeksi kodiksemme asunnon, jota rakastamme. Mikään muu asunto ei tunnu kodilta. Nykyinen koti menossa alta. Kiitos, kiitos,kiitos ja amen.
Nimimerkki: E


Rukouspyyntöni: Vihollinen syyttää,että en olisi palavassa uskossa.
Nimimerkki: Armoa etsivä


Rukouspyyntöni: Jeesus olet Herrani ! Anna minun levata sylissasi ja taistele taisteluni ja vie asiani voittoon! Anna viisautta toimia oikein joka asiassa. Olen itse taistellut, nyt pyydan etta teet sen puolestani ja annat minulle rauhan.
Nimimerkki: Vasynyt taistelija


14.2.
Rukouspyyntöni: NImeäsi Jeesus koroitamme. Nimeäsi Jeesus koroitamme. Pyydän, rukousta että Abba-Isä auttaisi ja antaisi lähimmäisiä kaksoiskäskyineen ja auttavia persoonia, että pääsen muuttamaan pois Turusta jossa kiusattu 5 vuotta ja kaikki mitä sanon tai tekstiviestin tai sähköposti juorutaan ilkeämielisenä ja vääristeltynä, ettei kukaan halua olla minun kanssa ja auta, Jumalalle kaikki on mahdollista ja ilmeisesti kiuaaaja haluaa sen todistuksen elämäänsä Jeesuksen nimessä, aamen. Kiitän sinua Isä olet niin hyvä ja kaikki mitä minulla on on sinun
Nimimerkki: Leila


13.2.
Rukouspyyntöni: Vävyn puolesta.joka sai viimeviikolla tietää sairastavanssa syöpää.
Jeesus paranna ja anna hyvä,viisas lääkäri hoitamaa.
Anna Jeesus luottamus .että pidät huolen tässäkin tilantaassa.
Siunaa koko perhettä.
Nimimerkki: anoppi


Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta puolestani. Elämä kriisissä. Ahdistus suuri ja elämänhalu kadonnut. Uskon rukouksen voimaan. Herra auta. Kiitos etukäteen.
Nimimerkki: vahvista uskoni


12.2.
Rukouspyyntöni: PSALMIT 13

1. Veisuunjohtajalle; Daavidin virsi. 

2. Kuinka kauan, Herra, minut yhä unhotat, kuinka kauan kätket minulta kasvosi? 
3. Kuinka kauan minun täytyy kantaa huolia sielussani, päivät päästään murhetta sydämessäni? Kuinka kauan saa vihollinen ylvästellä minua vastaan? 
4. Katsahda tänne, vastaa minulle, Herra, minun Jumalani. Valaise silmäni, etten nukkuisi kuolemaan, 
5. ettei minun viholliseni sanoisi: "Minä voitin hänet", etteivät ahdistajani riemuitsisi, kun minä horjun. 
6. Mutta minä turvaan sinun armoosi; riemuitkoon minun sydämeni sinun avustasi. Minä veisaan Herralle, sillä hän on tehnyt minulle hyvin.
Nimimerkki: Leila


11.2.

Rukouspyyntöni: Nimeäsi Jeesus koroitamme. Jeesus siunaa Israelia ja anna rauha Jerusalemiin. Siunaa Jeesus Turkua ja elämän sanan seurakuntaa. Kiitos Jeesus, että siunaa palveluasumisen henkilökuntaa ja anna viisautta ja työniloa. Anne Jeesus voimaa ja viisautta. Anna joku lähimmäinen jota pitää kädestä kiinni ja halata tai läheisyysterapeutti. Kiitos Hertta koirasta ja varjele kaikelta pahalta. Auta Elena koiraa. On vain yksi nimi ylitse muiden vain yksi nimi muuttumaton ja tuo nimi on Jeesus.
Nimimerkki: bb


7.2.
Rukouspyyntöni: Olen kärsinyt varvasvaivaa 9 viikkoa.Paranna jo minut Jeesus!
Nimimerkki: ♡


Rukouspyyntöni: - asunnon myynti
- vakituiset työpaikat
- taloustilanne, maksamattomat laskut
- johdatusta uudelle paikkakunnalle
- seurakuntayhteys ja ystävät
Nimimerkki: KL


Rukouspyyntöni: Erosin pari vuotta sitten. Ex-vaimoni häiriköi minua jatkuvasti syyttäen, nimitellen, uhkaillen, valehdellen...
Menin kihloihin ja nyt hän puhuu pahaa minusta aina kun voi kihlatulleni, ystävilleni,...
Haluaisin elää rauhassa, asiallisen suhteen häneen, yhdessä hoitaa lapsen asioita yhteisymmärryksessä. Ja haluaisin avioitua ja elää hyvän naisen kanssa, yhdessä kasvaa rakkaudessa ja uskossa löytäen yhdessä Jumalan tahtoa, kutsumusta,... Apua - alan olla epätoivoinen.
Nimimerkki: Avuton


Rukouspyyntöni: Pyydän jälleen esirukousta hiljattain 18 vuotta täyttäneen tyttäreni puolesta, joka sairastui n. 3 vuotta sitten epilepsiaan. Hän sai seitsemän tajuttomuus- / kouristelukohtausta ja oikeaa lääkitystä jouduttiin hakemaan.
Kun hänelle aloitettiin kolmas uusi lääke, hän oli yli vuoden ilman mitään oireiluja, kunnes 18.12.2015 hän sai kaksi kohtausta samana päivänä! Tällaista ei ole tapahtunut koskaan aiemmin. Hän oli sairaalassa tarkkailussa kaksi yötä ja hänelle määrättiin jälleen uusi lääke toisen lääkkeen rinnalle. 7 kk meni hyvin, kunnes 8.7.2016 hän sai jälleen kohtauksen.
Huoleni lapsestani on valtavan suuri ja kiitän koko sydämestäni, että jaksatte rukoilla kanssani lapseni parantumisen puolesta. Kiitos, että rukoilette kanssani, ettei hän saisi enää yhtään kohtausta ja että niin kauan kuin hänen täytyy syödä lääkkeitä, olisi tämä uusi, toisen lääkkeen rinnalle otettu oikea lääke, joka pitäisi kohtaukset lopullisesti pois. Olen rukoillut myös sitä, ettei hänen tarvitsisi syödä kauan näitä lääkkeitä, joilla on myös sivuvaikutuksia. Tyttärelleni tehtiin jokin aika sitten uusi EEG (aivosähkökäyrä) ja tilanne näytti merkittävästi paremmalta kuin vuosi sitten, suuri kiitosaihe! Käyrä oli muuten normaali, vain jokin pieni jäänne oli vielä näkyvissä. Pyydän esirukousta, että Jeesus ottaisi tämän jäänteenkin pois ja että lapseni parantuisi kokonaan ja lopullisesti. Hänelle on tehty magneettikuvaus ja vielä tarkempikin kuvaus Tampereella ja kiitos Herralle, kaikki kuvat hänen aivoistaan olivat täysin normaaleja! 
Tyttärelläni todettiin muutama vuosi sitten myös krooninen sylkirauhastulehdus, joka oireilee ajoittain ikävinä kipuina ja turvotuksina korvien alla. Kiitos, että rukoilette kanssani, että Jumala parantaisi hänet myös tästä sairaudesta.
Kouluterveystarkastuksessa lääkäri havaitsi viime kevättalvella tyttärelläni suurentumaa kilpirauhasten alueella kaulalla. Myös veriarvoissa oli jotain poikkeamaa ja hänet määrättiin uusiin verikokeisiin kolmen kuukauden kuluttua. 26.5.2016 saimme kuitenkin kuulla ihania uutisia, että veriarvot olivat normaalit! Lämmin kiitos teille rakkaat sisaret ja veljet, että olette jaksaneet rukoilla lapseni puolesta. Hänet määrättiin vielä vuoden päästä, eli ensi keväänä uusiin kilpirauhaskokeisiin varmuuden vuoksi. Kiitos, että rukoilette vielä kanssani, että silloinkin veriarvot ovat hyvät!
Rakas Jeesus, älä anna enää lapselleni tulla yhtään ainutta epilepsiakohtausta, kiitos että olet vienyt lapseni sairaudet ristinpuulle ja kiitos, että Sinun haavojesi kautta hän on parannettu! Herra kiitos, että saan jättää rakkaani Sinun veresi suojaan. Kiitos rakas Jeesus, että lääkärit saavat nähdä ihmeen, jonka Sinä olet lapsessani tehnyt! 
Pyydän myös hartaasti, että rukoilisitte tämän, sekä viiden muun jo täysi-ikäisen lapseni uskoontulon puolesta. He menevät maailmassa, eivätkä vielä tunne Jeesusta henkilökohtaisesti. Huoleni heistä on suuri ja sydämeni itkee, kun näen heidän kulkevan pimeydessä, maailman pahuudessa... Lämmin kiitos rukousavustanne rakkaitteni puolesta, että he löytäisivät tien valoon! T. Huolestunut äiti
Nimimerkki:


6.2.

Rukouspyyntöni: Rakkautta seurakuntaani ja kotiväkeni keskelle. asiakkaita tarpeeksi paikkakuntani kauppiaille. Perheväkeäni uskoon ja raittiiksi
Nimimerkki: LL

5.2.

Rukouspyyntöni: Herraa kädelläsi asua mä saan. Jeesus anna rauha Jerusalemiin. Siunaa Turkua ja elämän sanan seurakuntaa sekä palveluasumisen henkilökuntaa ja asukkaita. Abba-Isä anna voimaa, ilo ja jaksamista. Varjele lapset ja kiitos että Tiinassa on parantumista. Kiitos Jeesus kaikista jotka yrittäneet auttaa, auttanee sekä rukoilee, siunaa Isä heitä, aamen.Kiitän sinua Isä ole niin hyvä ja kaikki mitä minulla on on sinun
Nimimerkki: bb


Rukouspyyntöni: Pyydän Herran siunausta ja apua kaikille läheisilleni ja itselleni,

Siskoni miehelle tehdään tiistaina kauhkojen magneettikuvaus. Kummipojan puolivuotiaaalla pojalla on melkein anemia ja kasvu on pysähtynyt sen takia. 
Minä kärsin huimauksesta ja välillä on outo paineen tunne päässä.
Herra, auta ja siunaa meitä kaikkia, ettei olisi mitään vaarallista.
Nimimerkki: Inga-L


3.2.
Rukouspyyntöni: Olen sairastunut vakavasti. Pieni perheemme tarvitsee nyt rakkautta ja voimaa. Aivan erityisesti pieni poikani tarvitsee suojelusenkelin siipeä elämäänsä. Pyydän esirukousta sen puolesta, että asiat järjestyisivät kuitenkin parhain päin.
Nimimerkki: Äiti


2.2.
Rukouspyyntöni: Kiitän Herraa saamastani rukousvastauksesta.

Rukoilin Herralta elämänkumppania ja nyt sain vastauksen. Se on EI. Herran tahto minun kohdallani on iankaikkinen yksinäisyys. En sano Hänelle vastaan. Hän päätti sen jo aikojen alussa.
Nimimerkki: Rukousvastauksen saanut


Rukouspyyntöni: Olen löytänyt Jeesuksen,mutta en edelleenkään elävää srk-yhteyttä. Haluaisin muuttaa Tampereelle,joka on tuttu kaupunki,mutta taloustilanteeni estää muuton.
Nimimerkki: Pitkään Herran tahtoa etsinyt


1.2.
Rukouspyyntöni: Kiitos poikani työn johdosta. Rukoilkaa työni jatkuvuuden ja työpaikkani puolesta.
Nimimerkki: päivi


Rukouspyyntöni: Olen kriisissä. Haluan löytää Jeesuksen kautta eheyden ja fyysisen terveyden.
Nimimerkki: Tapio


30.1.

Rukouspyyntöni: Hätähuuto leon 6v puolesta
Nimimerkki: Mummu

Rukouspyyntöni: Jeesus tartu tahan asiaan. Anna taman vainon loppua, herata puolustajia minulle. Anna minun saada rauhassa asua. Taistele taisteluni ja vie voittoon. Paasta eroon kaikista jotka minulle pahaa tahtoo. Amen.
Nimimerkki: Vainottu

Rukouspyyntöni: Leon 8v. Puolesta hätähuuto jumalalle hän tietää asian.


29.1.

Rukouspyyntöni: Pyydän että Jumala kantaa oireita. Sain niitä hankalilta ihmisiltä. Tarvisin vapautuksen. Jeesus, kuule hätäni. Kiitos
Nimimerkki: Juuri asunnon saanut20.1.
Rukouspyyntöni: Olen syvissä vesissä epäonnistuneen osittaisen kynnenpoiston takia. Jeesus, auta!
Nimimerkki: Paljon kärsinyt


13.1.
Rukouspyyntöni: Olen joutunut taloudellisiin vaikeuksiin jatkuvien sairauksieni takia. Jeesus,auta minut ulos tästä umpikujasta!
Nimimerkki: Erittäin köyhä uskova9.1.
Rukouspyyntöni: Olen kovissa vaikeuksissa terveyteni suhteen.
Nimimerkki: Tapsa3.1.
Rukouspyyntöni: On niin paljon sairautta ja huolta,että pelkään tulevaisuutta. Herramme Jeesus Kristus,auta!
Nimimerkki: Tapio1.1.
Rukouspyyntöni: Jeesus, anna tästä uudesta vuodesta helpompi ja terveempi kohdallani ja elämässäni kuin edellisestä vuodesta!
Nimimerkki: Kärsinyt30.12.
Rukouspyyntöni: Minulle tehtiin oikeaan isovarpaaseen operaatio (ns. fenolisaatio), jossa osa kynnestä poistettiin ja tulehdusosaa operoitiin ja huudeltiin fenolilla. Nyt toivon saavani rukousta,että toipuminen menisi hyvin,koska minulla on aikuisiän diabetes ja muita sairauksia.
Nimimerkki: Paljon kärsinyt


Rukouspyyntöni: Paljon sairautta! Paranna, oi Jeesus!
Nimimerkki: Tuskainen


28.12.
Rukouspyyntöni: Pyydetään voimia ja Herran totista rauhaa ja varjelusta koko elämäämme. Tarvitsemme rauhan ja voiman, kun on niin paljon nukkunut pois lähiomaisia, ettei oikein meinaa uskoa koko asiaa, vaikka tietää sen tosiasian, että kaikki me täältä lähdemme joskus. Kiitos, kun esirukoilette meille voimaa ja elämänuskoa ja masennuksen estoa. Pyydämme, että pysyisimme terveenä ja saisimme vielä elää seesteisesti ja iloiten eämämme.
Pyydämme molemmille meille perheessämme jatkoaikaa. Herra tulisi apuun todella vaimolleni,että löytää oman paikan, jossa häntä arvostetaan. Hän uupuu ja ei kohta jaksa! Pyydetään todella hänelle apua Herralta. Pyydetään apua nyt hänen kaikille sisaruksilleen, että pelastuvat ja suvuillemme. Rukoillaan, että saamme elää rauhan keskellä ja maailman rauhan puolesta sekä Israelin suurta rukousta.
Nimimerkki: "Pekkis"


Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta Riitan puolesta. Hän on saanut laajan aivoverenvuodon ja ennuste on huono. Hänellä on pienet lapset. Herra auta! Kiitos muistamisestasi.
Nimimerkki: AH


Rukouspyyntöni: Herra anna Suomsn hallitukselle ja eduskunnalle järkeä. Tai anna Suomelle uuso järkevä hallitus.
Nimimerkki: Immex Celsis Deo


26.12.
Rukouspyyntöni: En pääse irti homoseksistä enkä oluesta. Olen täysin pettynyt itseeni.
Jeesus, VAPAUTA!
Nimimerkki: Nettiseksin orja22.12.
Rukouspyyntöni: pyydän rukousta että jouluni sujuisi hyvin matkustaminen jännittää
Nimimerkki: Jukka


Rukouspyyntöni: Pyydäm suurta siunausta ja rauhaa. Viime aikoina on ollut myrskyisää ja rauhaton olo. Pyydän,että tilanteeni helpottuisi ja saisin vihdoin syyn iloita.
Nimimerkki: Toivossa elävä


Rukouspyyntöni: Olen joutunut kylmälle paikalle uskossani sairauksien takia. Jeesus, tuo minut takaisin tiellesi.
Nimimerkki: Onneton


Rukouspyyntöni: Isälläni ei ole yhteyttä sisaruksiini. Vanhemmat ovat eronneet. Toivoisin myös rukoiltavan perheeni ja Suomen puolesta.
Nimimerkki: nimetön


21.12.

Rukouspyyntöni: Rukoilkaa poikani pjolesta joka yrittää löytää apua ahdistukseen alkoholksta ja lääkkeistä. Nuren parisuhde juuri päättynyt. Ahdistus suuri.
Nimimerkki: Hätääntynyt äiti


Rukouspyyntöni: Paranemista koko perheelle ja terveyttä ensi vuodelle.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Aikuinen tyttäreni käyttäytyy rajattomasti. Hän ei osoita minkäänlaista kunnioitusta lapsuusperhettään kohtaan, vaan avoimesti pilkkaa ja häpäisee meitä. Varsinkin nuorempaa sisartaan, joka on ollut hänestä huolissaan ja hänelle lojaali ja uskollinen. Rakas Jeesus, minä en saa lapselleni asetettua rajoja. Opeta Herra Sinä häntä kunnioittamaan vanhempaansa ja lapsuusperhettään. Olen kasvattanut lapseni yksin isän kuoleman vuoksi ja tämä rajattomuus johtuu ehkä osittain siitä, että minulle äidille voi tehdä mitä vain, mutta, jos isä eläisi, hän asettaisi rajat tälle käytökselle. Jeesuksen nimessä,aamen.
Nimimerkki: äiti


18.12.
Rukouspyyntöni: Pyytäisin rukouksia sukulaisteni ja heidän perheenjäsenten terveyden puolesta!
Nimimerkki: ansku


Rukouspyyntöni: Rukoillaan sisareni Leenan puolesta, joka sai perjantaina aivoverenvuodon ja on teho-osastolla leikkauksen jälkeen! Rukoillaan Leena-siskolle voimaa selvitä sairaudesta ja omaisille voimia!
Nimimerkki: Vuokko


Rukouspyyntöni: Rukoilkaa kärsivällisyyttä minulle. Kiitos.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Pyydämme Herran rauhaa ja huolenpitoa, kun on niin paljon surua, hautajaisia lähiomaisten. Pyydämme voimaa ja kestävyyttä jaksaa tämän kaiken keskellä.
Pyydämme, että kiittäen kantaisimme kaikki nämä rakkaamme Herran hoivaan ja syliin ja toivo jälleennäkemisestä löhduttaisi meitä kaikkia.
Todella tarvitsemme avioparina myös terveyttä ja viisautta, taitoa työhömme ja arkeemme. Pyydetään,että asiamme nyt korjaantuisivat ja saisimme elää seesteistä elämää ja iloakin tulisi surun tilalle.
Nimimerkki: Aviopari


Rukouspyyntöni: muistasitteko minua että herra eheyttäs perheeni ja vahvistais miestäni ja minua herrassa, myös tyttöni perheen puolesta että herra ilmestys palastajana tuossa perheessä. kiitos jeesus
Nimimerkki: uskova sisar


Rukouspyyntöni: Herra anna meille synnit anteeksi ja rauhasi niin arkeen kuin juhlaan sekä suruumme, kun nyt moni läheinen on aivan äskettäin nukkunut pois. Olemme uupuneita, vahvista voimallasi ja anna meille taitoa kohdata lähimmäiset sinun voimallasi ja taidollasi, auta meitä.
Tarvitsemme terveyttä ja rakkauttasi, emme nyt muuten selviydy kaikista haasteista, joita eteemme on nyt tullut ja voimia vaaditaan. Pyydämme, että saamme viisautta työhömme ja taitoa sekä työmme säilyy! Eräs tärkeä asia selviää, Herra tietää ja työasia!
Nimimerkki: Aviopari pyytelee


17.12.
Rukouspyyntöni: Jumala tekisi ihmeen että mieheni palaisi takaisin jo jouluna, parantaisi sairaudet ja pelastaisi sukulaiset ja läheiset.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: pyydän esirukousta olen erään srk työntekijä ja minulla on tuore avioliitto noin 6 kk. ja nyt vaimo on lähtennyt ilman mitään syytä että vaimo ymmärtäisi ja palaisi kotiin takaisin eikä antaisi sielunvihollisen hajoittaa meidän liittoa. sillä jumala armossaan haluaisi käyttää meitä.tämän esirukouspyynnön. voi laittaa eteenpäin ja tätä voi muistaa päivittäin mitä enemmän on rukoilijoita sitä suurempi on jumalanvoima kiitos kun muistatte teitä siunaten ja jumalaa teistä kiittäen veli herrassa
Nimimerkki: auta jeesus


15.12.
Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta työpaikkani jatkon puolesta.
Nimimerkki: TH


Rukouspyyntöni: Rukouspyyntöni koskee kaikkia Suomen työttömiä ihmisiä, kodittomia, suuntaa vailla olevia, vaikeaa elämää eläviä. Rukoillaan ihmisille herätystä!
Nimimerkki: 123


Rukouspyyntöni: Jeesus auta, on kauhua.
Nimimerkki: Ihminen


Rukouspyyntöni: Pyytän rukousta 27v.poikani puolesta.On pelkotiloja ja harhoja. Onneksi on pääsenyt alkoholi-ja lääkkeriipuvuksesta.Kiitos kaikille ja Joulunrauha.
Nimimerkki: Huolestunut äiti


Rukouspyyntöni: Pyydän asuntoa ja poispääsyä asunnottomien keskuksesta. Pyydän saada elää. Amen Kiitos arjen johdatuksesta ja avusta oman itseni suhteen. Rukoilen väärien käsitysten väistymistä ja maineen puhdistumista, ovien avautumista vihdoin...taakka on raskas. Ihoni reagoi, sydän lyö lujaa ja joudun pelkäämään. Herra, känny tuskani puoleen, en itse tiedä, mitä sinulle sanoa. Perheeni oli väkinäinen ja kaltoin kohteli elämääni, en päässyt pakoon. Kukaan ei luottanut, kun kerroin aiheesta. Joudun nyt olemaan samanhenkisten ihmisten keskellä ja minua ei nähdä tai haluta auttaa. Haluaisin vain elää ja normaalia elämää. Sosiaaliohjaajani ei auttanut vaan painoi alemmas, lääkäri hylkäsi. Nyt vuoden asunnottomien keskuksessa ja joka aamu tavarat on taas pakattava. Kaipaan kotia, lemmikkejä, työpaikkaa ja edistymistä uralla. Olen maisteri ja toiminut mm. opettajana. Anna anteeksi syntini, Jeesus. Tule!!!
Nimimerkki: Vailla kotia ja turvaa


13.12.
Rukouspyyntöni: "Olen lentänyt liian kauas: olen lentänyt eksyksiin."
Nimimerkki: Takaisin tielle


12.12.

Rukouspyyntöni: Unelman toteutumista pyydän työn osalta, jota olen kauan toivonut mutta Herra tietää sen ja aina Hänen tahtoon on kuitenkin tyytyminen.Pyydän terveyttä meille mieheni kanssa ja sukulaisilleni ja voimia meille kaikille.
Nimimerkki: Hyvin paljon pyytävä


8.12.
Rukouspyyntöni: Jeesus; auta minua laihtumaan!
Nimimerkki: Lihava kristitty


7.12.
Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta lasteni ja itseni puolesta. Meitä uuvuttaa. Jeesus päästä meidät pahasta. Herra itse runsaasti palkitkoon jokaisen esirukoilijan.
Nimimerkki: Herra, älä lähetä tyhjänä pois.


Rukouspyyntöni: Elämäni on onnellista,kun pääsin eläkkelle. Johdatusta pyytäisin,jotta löytäisin mieleisen vapaaehtoistyön srk:sta!
Nimimerkki: Lumoava Lissu


Rukouspyyntöni: Nuoren puolesta. Jeesus armahda ja auta.
Nimimerkki: isä


Rukouspyyntöni: Uskovan sisaren puolesta, joka on ahdingossa, että saisi sopivan asunnon, ja muutkin asiansa järjestyisivät nopeasti. Tämän hetkistä vallitsevaa tilannetta ei enää sanojensa mukaan kestä kauan.
Nimimerkki: keshia


6.12.
Rukouspyyntöni: Ostin uuden tietokoneen lokakuussa. Nyt ei tule modeemin kautta lainkaan Internet-yhteyttä koneeseen, vaikka kaikki pitäisi olla kunnossa. Jeesus, auta,että takuun kautta saisin ilmaisen huollon.
Nimimerkki: Pettynyt


Rukouspyyntöni: Olen neuvoton. Jeesus, auta!
Nimimerkki: Moniongelmainen


Rukouspyyntöni: Juhanin parantumista munuaisvaivoista ja jalkapohjan haavaumista ja koko perhekunnan pelastumista,Pyhän Hengen tulta ja kastetta meile kaikille.Tee Herra meistä sielujen voittajiaHerra vapauttas meidät sisarusvihasta.Kiitos Jesus ,kiitos rukoilijat
Nimimerkki: vaimo


Rukouspyyntöni: Olen pettynyt eläämäni,koska joutunut kokemaan paljon pettymyksiä viime aikoina.
Nimimerkki: Jumala,nosta minut jaloilleni!


4.12.
Rukouspyyntöni: Niin suuri Hän on. Siunaa Jeesus Israraelia ja anna rauha Jerusalemiin. Abba-Isä anna minulle jotku jotka puolustaa minua ja saan tietää kaiken itseä liittyvät asiat ja anna rakkautta, iloa ja hyviä asioita elämääni, varjele Herra kaikelta pahalta ja myös lapsillen Lauralle ja Tiinalle Jeesuksen nimessä. JEESUS RAKAS ANNA TÄMÄN HELVETIN LOPPUA JO. Pahalla on suuri valta mutta Jumalalla on kaikkivalta. n vain yksi nimi ylitse muiden vain yksi joka muuttumaton ja tuo nimi on Jeesus.
Nimimerkki: lbb


Rukouspyyntöni: Pyydän Jumalalta apua; en tiedä, mitä elämässäni tapahtuu.
Nimimerkki: Hämillään


Rukouspyyntöni: Pyydän rukoustukea vaikeassa elämäntilateessa ja johdatusta asuntoasiassa sekä voimaa jaksaa niin kauan kuin on tarpeen.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta terveyteni puolesta. Viisautta ja ymmärtäväisiä ihmisiä ympärille ja lääketieteen apuun. Kiitoksen mieltä monesta hyvästä asiasta.
Nimimerkki: kiitos avusta aamuvirkulle


2.12.
Rukouspyyntöni: Jeesus siunaa Israelia ja anna rauha Jerusalmeiin. Pyydän rukousta että tämä kauan jatkunut helvetti loppuu Jeesuksen nimessä elämästäni ja sairaat ja vireheitä tehneet viranomaiset menee ja saavat hoitoa Jeesuksen niemessä. Kiristetään ja käytetään vaan minua riitakapulana, anna Abba-Isä sen nyt loppua Jeesuksen nimessä aamen.Auta Jeesus että tämä vapaudenriisto ja pelleily loppuu ja saan tietää kaikki itseä koskevat asiat Jeesuksen niemessä aamen. On vain yksi nimi ylitse muiden vain yksi nimi muuttumaton ja tuo nimi on Jeesus, aamen.
Nimimerkki: lbb


1.12
Rukouspyyntöni: Herra varjele meidän perhe inhottavalta taudilta!
NimimerkkiRukouspyyntöni: Pyydän rukousta syöpäsairaan äitini puolesta. Rukoilen, että hän saisi nähdä tulossa olevan ensimmäisen lapsenlapsensa ja ehtiä seurata hänen kasvuaan.
Nimimerkki: surullinen

30.11.
Rukouspyyntöni: Puolisoni työn jatkuminen samassa tehtävässä.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Nuoren puolesta. Jeesus armahda ja auta.
Nimimerkki: isä


29.1.
Rukouspyyntöni: Minulla on monia sairauksia. Toivon,että Jeesus parantaisi jostakin sairaudestani.
Nimimerkki: Syvissä vesissä


28.11.
Rukouspyyntöni: Ystävälleni paranemista hänen monista sairauksistaan ja taloudellisten asioiden järjestymistä.
Nimimerkki: mirjam


Rukouspyyntöni: Olen löytänyt Jeesuksen,mutta en vieläkään seurakuntayhteyttä. Harhailen siellä sun täällä. Isä, auta löytämään hengellinen koti.
Nimimerkki: Uudestisyntynyt


Rukouspyyntöni: Pyydän rukousta paljon työtä vaatineen hankkeen toteutumisen puolesta, ja kaikkien niiden puolesta, jotka ovat tehneet parhaansa ja odottaneet paljon, ja armahdusta pettäneille.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Työpaikalla esimies lähti mutta häntä tuuraava henkilö on minua kohtaan ilkeämielinen ja uusi listavastaava on saanut hänelle lisää annettua bensaa liekkeihin...Herra eikö tämä LOPU koskaan mä en niin jaksa ainaista minuun kohdistuvaa ilkeyttä teen vaan työni ja tarkoitus on ainpastaan että kaikki sujuisi hyvin... Auta Jeesus anna näille ihmisille näkökykyä ja joskus vielä he pyytäisivät anteeksi minulta.
Nimimerkki: ei enää


27.11.
Rukouspyyntöni: Rukoilkaa velejni puolesta, vakavasti sairas, sydän, keuhkot ja koko elimistö, uskalletaan pyytää jatkoaikaa!
Nimimerkki: sisarensa hento


26.11.
Rukouspyyntöni: Pyydän esirukouksia kahden moniongelmaisen pitkäaikaistyöttömän puolesta, sekä koulunkäynni lopettaneen puolesta.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta raskauteni jatkumisen puolesta! Lääkäri ei antanut enää mitään toivoa. Rukoilen silti että kaikki olisi kuitenkin hyvin, tutkimustulos erehdys ja ensi viikon uusi tutkimus antaisi toisenlaisen, toivoa antavan vastauksen!
Nimimerkki: Taivaan Isä tietää.


24.11.
Rukouspyyntöni: Pyydän rukousta miehen puolesta, joka ei saa nukuttua. Herra anna rauha, anna yön virkistävä lepo.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta minua painavassa työasiassa, jossa ratkaisun avaimet on muiden käsissä. Muiden päätökset tulevat vaikuttamaan koko loppuelämäni työuraan. Anna päätöksen tekijöille viisautta ja empatiakykyä minua kohtaan. Anna minulle voimia ja kykyjä näyttää parhaat puoleni työntekijänä. Toivon rukousta että saisin unelmatyöni nyt, liki kymmenen vuoden yrittämisen jälkeen.
Nimimerkki: Neuvoton


Rukouspyyntöni: Että iäkkään äitini tilanteeseen tulisi sellainen ratkaisu, että äidillä olisi hyvä olla, joku muu hoitaisi häntä paremmin kuin minä, kun en jaksaisi enää kun käyn töissä ja itselläkin on jo ikää ja muitakin asioita joita pitäisi hoitaa
Nimimerkki: anneli


Rukouspyyntöni: Toivoisin valoista tulevaisuutta ja onnea läheisteni älämään ja enkeleitä suojaa maan israrlin ja Suomen rajoja.Siunausta
Nimimerkki: siiri 14:v


22.11.
Rukouspyyntöni: Että en saisi karenssia.
Nimimerkki: Ahdistunut


Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta, että luoja parantaisi minut vaikeasta sairaudesta sekätyttäreni puolesta, että hän saisi apua vaikeaan stressiin työpaikan takia.pyydän, että minäkin löytäisin jeesuksen rakkauden.
Nimimerkki: huolestunut äiti


Rukouspyyntöni: Esirukouspyyntö; K
Kiitetään yhdessä oikein sydämen sopukoista asti rukousvastauksesta, että vaimoni selvisi eräästä vaikeasta työtehtävästä mallikkaasti. Kiitetään, että hän saa olla näkemässä,ettei hänen työpistettään hajoteta ja viedä häneltä pois. Hän on kuitenkin hyvin väsynyt muutoksiin, jotka kohtaavat jo ensi syksynä ja hänen suuri toiveensa olisi se, että saisi iloita pitkään olleen paikan johon uurastanut pysymisestä mutta se aivan suurin toive on oma paikka, jossa jaksaa työtä tehdä, ehkä uusi sellainen hänelle mitoitettu ja rakennettu. Voi, kun Herra auttaisi vielä tämän hänelle, ahkeralle tunnolliselle uurastajalle. Kiitetään,että pyyntömme kuullaan ja rukoillaan terveytemme ja maailman rauhan puolesta.
Nimimerkki: Suuri pyyntö aviomieheltä


Rukouspyyntöni: Pyydän rukousapua, jotta Jumala parantaisi hampaani. Hammaslääkäri ei löydä vikaa, mutta piinavat kivut jatkuvat kuukaudesta toiseen. Pyydättehän apua, että hampaani parantuisivat!
Nimimerkki: Apua tarvitaan


Rukouspyyntöni: Jaksamista itkuisen vauvan tuoreille vanhemmille
Nimimerkki: Minä


Rukouspyyntöni: Isä Jumala armahda Suomen kansaa ja mitätöi SKP:n Treen piirijär.julkaisu 3-4/2016mainos:Boikotoikaa Israililaisia tuotteita. Sumenna lukioiden silmät,jotta he eivät näkisi/havaitsisi tekstiä. Jeesuksen nimessä tätä rukoilen. Isä Jumala vedä Suomen lehdistä tälläiset julkaisut pois ne eivät edistä rauhaa. Kunnia Jumalalle
Nimimerkki: älkäämme nostako sotakirveitä esiin


21.11.
Rukouspyyntöni: Haluaisin kokea Jumalan rakkautta monien vaikeuksieni keskellä. On nyt ilmennyt vielä lonkkakipua ja asuntoasiakin on epäselvä. Nämä lopunajat pelottavat ja huolestuttavat,kun olen itse köyhä ja yhteiskuntamme perustuu vihollisen toimesta ja yhteiskunnan väärien rakenteiden takia rahan mahdille.
Nimimerkki: Pelästynyt


Rukouspyyntöni: Pyydän rukousta puolestani. Tiistaina oleva leikkaus pelottaa. Pyydän rukousta että onnistuisi, lääkäreille viisautta ja että kivut olisivat hallinnassa. Pyydän voimia läheisille, että jaksavat kun olen sairaalassa. Pyydän rakkautta meille kaikille. Pyydän rukousta myös elatusmaksuasian kanssa, että se saataisiin oikealle tasolle oikeusavun kautta. Pyydän myös kykyä antaa anteeksi kohtaamiani vääriä tekoja. Kiitän rakkaudesta jota olen saanut kokea uuden mieheni taholta.
Nimimerkki:


20.11.
Rukouspyyntöni: Huoneistoni,jossa asun,menee yllättäen myyntiin. Rukoilkaa,että tuleva ostaja,ostaisi sen sijoitusasunnoksi,jolloin itse saisin jatkaa tässä asumista vuokralla.
Nimimerkki: Uusia haasteita jälleen


Rukouspyyntöni: Pyydän että Jumala antaisi kummitätini parantua haimasyövästä. Pyydän myös, että saisin takaisin rakastettuni.
Nimimerkki: Mi n


17.11.
Rukouspyyntöni: Rukouspyyntö: Auta Rakas Jeesus, että saisimme kotimme myytyä juuri oikeille ihmisille ja oikeaan aikaan ja kiitos, että saan pyytää, että Sinä Jeesus oilisit valmistanut meille toisen kodin, jossa saisimme vihdoin levätä ja toipua. Siunaa myös vainoajiamme.
Nimimerkki:


Rukouspyyntöni: Pyytäisin esirukousta taloudelliseen tilanteeseen sekä Jumalan johdatusta ja apua asuntolaina- ja asuntoasioihin, että kaikki järjestyisivät parhain päivin.
Nimimerkki: Neuvoton


Rukouspyyntöni: Että saisin hyvän työpaikan.
Nimimerkki: Työtön


Rukouspyyntöni: Sairastan toistuvaa masennusta. Pyydän, että Jumala parantaisi ja eheyttäisi minut.
Nimimerkki: Murheellinen16.11.
Rukouspyyntöni: Pyydetään kiitetään vaimoni unelman toteutumista täydellisesti ja terveyttä.
Nimimerkki: Syvyyden suosta huutajat


Rukouspyyntöni: Jumala pelasta internetriippuvaiset ja vaikuta Donald Trumpin kautta. Auta ihmisiä pysäyttämään ilmastonmuutos. Ylistys ja kunnia Herralle!
Nimimerkki: E. T.


Rukouspyyntöni: Herra on ollut kohdallani hyvä ja armollinen. Pääsin äskettäin eläkkeelle ja iloitsen Jumalan antamasta elämästä ja nykyisestä vapaudesta. Kiitos, Taivaan Isä!
Nimimerkki: Lumoava Lissu


Rukouspyyntöni: Haluan Jumalalta vahvistuksen,että tieni on katolinen kirkko. Se kiehtoo minua suuresti ja ei eroa paljoakaan luterilaisesta kirkosta ainakaan liturgian suhteen.
Nimimerkki: Tienhaarassa15.11.
Rukouspyyntöni: että autoasia järjestyisi.kumppani ei pelleilisi vaan puhuisi ja puhuisi
Nimimerkki: huolestuttaa
Rukouspyyntöni: Onko enää toivoa uskovalle? Olen sortunut nettipornoon.
Nimimerkki: Homoseksuaali


14.11.

Rukouspyyntöni: Mieheni jätti minut. Haluaisin vielä yrittää hänen kanssaan ja olla hänen kanssaan. Koskee niin älyttömän paljon. Että hän muuttaisi mielestä. En halua viettää loppuelämääni yksin.
Nimimerkki: Jätetty

12.11
Rukouspyyntöni: Jeesus, auta ystävääni. Johdata, että tapahtuisi sinun täydellinen tahtosi hänen elämässään ja hänen syntymättömän lapsensa elämässä. Anna hänelle helppo synnytys ja rakkaus lasta kohtaan. Paranna kaikki, mikä on mennyt rikki ihmissuhteissa ja mielenterveydessä. Auta viranomaisten kanssa. Anna hänelle uskova puoliso rinnalle.
Nimimerkki: ystävä


Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta, että vaimoni saa apua kaikkeen työhönsä liittyvään eli turvallisuutta, iloa ja taitoa monella tapaa sekä rauhaa. Hän jaksaa todella uurastaa ja olla iloinen. Hänen työtoiveensa toteutuisi todella ja saisi kokea vielä täällä maanpäällä tämän iloisen asian. Tarvitsemme terveyttä ja voimaa sekä matkoilleemme ja työhömme enkelivartiota. Pyydämme maallemme rauhaa ja koko maailmalle sekä Israelille. Toivomme, että rukoilijat kiittäen muistaisitte aihettamme ja maailmanrauhan asiaa.
Nimimerkki: Lopen väsyneet


Rukouspyyntöni: Miniä ei halua, että tapaan lapsenlasta. Hallitsee ja manipuloi muutenkin perhettään.
Nimimerkki: Rukousta pyydän


Rukouspyyntöni: Niin suuri Hän on. Jeesus siunaa Israelia ja anna rauha Jerusalemiin. Auta Jeesus kaikkia kristittyjä vainottuja. Julistetaan terveyttä minulle kaikessa ja auta Jeesus ettei mitkään myrkyt tehoa Jeesuksen nimessä varjele. On vain yksi nimi ylitse muiden vain yksi nimi muuttumaton ja tuo nimi on Jeesus.
Nimimerkki: Leila
11.11
Rukouspyyntöni: Etsin tietäni Jumalan yhteyteen. Onko tieni katolinen kirkko? Siitä en ole saanut vielä selvyyttä.
Rukoilkaa johdatusta elämääni!
Nimimerkki: Eukaristia kiehtoo
9.11.
Rukouspyyntöni: 75-vuotias naishenkilö Kuopiosta (Anja V.) tarvitsee esirukousta. Häneltä on leikattu syövän takia puolet keuhkoista pois. Leikkauksessa palleahermo halvaantui ja nyt pallea nousee tyhjään keuhko-onteloon ja sinne nousee osa vatsalaukusta sekä osa paksusuolta mutkalla. Kivut ovat valtavan kovat. Jeesus, armahda ja rukoilkaa voimallisesti.
Nimimerkki: Kärsivä Anja


Rukouspyyntöni: Jumala toimi amerikan uuden presidentin kautta ja vie maailmaa parempaan suuntaan. Kiitos Herra, Sinä olet Väkevä ja Voimallinen.
Nimimerkki: -


Rukouspyyntöni: 30-vuotias Ismo on käyttänyt pitkään huumeita ja hankkii rahaa mm. äitiäänsä (eläkkeellä olevaa) kiristämällä. Vapauta Ismo ja tee hänen äitinsä vahvaksi.
Nimimerkki: Vapauta


Rukouspyyntöni: Minulle tuli etuhampaaseen särö ja sain hammaslääkäriajan vasta maanantaiksi,mutta pelottaa jo tuleva hammaslääkärilasku. Herra, auta taloudellisesti.
Nimimerkki: Tiukilla
7.11.
Rukouspyyntöni: Naapurini kiusanteko on niin monipuolista ja uskomatonta. Ihmetelen miten jo vanha ihminen jaksaa tehda tyota paivittain minua vainotakseen ja saadakseen minut muuttamaan pois. Tama ihminen tekee paholaisen tyota. Tata on jo kestanyt yli 10 vuotta! Alussa ajattelin etta kylla han vasyy ja antaa sitten minun olla rauhassa, mutta kateus ja vahingonilo antaa nakojaan voimia. Stressini on niin valtava, etta Itken ja vapisen. En tunne etta elan, olen vain olemassa ja oloni on Ilotonta. Kotiin on tullut vankilakseni. En jaksa enaa. Milloin Jeesus kuulee minua? Onko parempi etta kuolen ja vihollinen saa riemuita minusta? Pyydan rukoilkaa taman asian puolesta. Kiitos!
Nimimerkki: Voimaton vaeltaja


Rukouspyyntöni: Lapseni fyysisen asian puolesta. Että Jeesus parantaisi asiaa. Rahat skootterin korjaamiseen, että olisi pieni vika ja edullista korjata. Koska se on ainut kulkuväline Tässä perheessä.
Nimimerkki: Äiti


Rukouspyyntöni: Eräs laitos, jonka puolesta rukoiltu on jo kehittynyt paljon.Uudelle johtajalle paljon siunausta raskaaseen työhön ja todellista Pyhän hengen läpimurtoa tähän paikkaan, jossa pitkäaikaiset työntekijät pyörittävät vanhoilla rutiinilla vanhoja juttuja.Asiakkaat kärsivät.
Nimimerkki

Rukouspyyntöni
: toivoisin rukoiltavan nettiriippuvaisten, huonosti kasvatettujen, alkoholisoituneiden, kaikenlaisista haitallisista riippuvuksista kärsivien, sairaiden, henkisesti vammautettujen,sairaiden, epätoivoisten, surumielisten, masentuneiden, itsemurhaa hautovien, pakenevien, viheliäisten, väkivaltaisten, mielisairaiden, laiskojen, manipuloivien, laiminlyöjien, kieroutuneiden, köyhien, välinpitämättömien sekä hyviä ominaisuuksia väärin käyttävien ihmisten puolesta.
Nimimerkki: esirukouspyytäjä5.11.
Rukouspyyntöni: Olen sortunut olueen. Vihollinen syyttää,että olen luopio..
Nimimerkki: Usossa


Rukouspyyntöni: Vaimoni puolesta, että Herra armossaan katsoisinyt vakavasti hänen puoleensa ja antaisi hänelle todella kuin ihmeen kautta oman unelma paikan. Hän tarvitsee uuden ja raikkaan paikan, jossa tuntee osaavansa ja oman- ja itsearvostuksen tunteet saisivat parantua.
Pyydetään Herran apua nyt oleviin vaikeisiin työtehtäviinsä ja haasteiseen työkohteessaan sekä matkoille enkelivartiota.
Pyydämme terveyttä ja iloa sekä Herran johdatusta myös asumisemme osalta. 
Myös maallemme, Israelille ja koko maailmalle rauhaa! Rauhaa ja pelastusta kaikille sisaruksillemme ja läheisillemme.
Nimimerkki: Hyvin väsyksissä!


Rukouspyyntöni: Terveyteni kohenemista, etenkin oik.käteni.
Nimimerkki: marraskuussa4.11.
Rukouspyyntöni: Kaikki on elämässäni hyvin. En jaksa tätä murheen alloissa valitusta.
Nimimerkki: Lumoava Lissu3.11.
Rukouspyyntöni: Pyydän esirukousta koska olen joutunut työni puolesta puuttumaan lasten kaltoinkohteluun. Tämä on käännetty nyt minua vastaan ja minusta tehty syyllinen vaikka itse näin pahoinpitelyn. Toivon perheelle vain hyvää ja apua.
Tahdon tuoda Isän kasvojen eteen myös lapseni ja perheeni, tulevan leikkaukseni sekä ammatinvaihtoprojektin. Että saisin töitä uudessa ammatissani. Pyydän myös erityistä rukousta parisuhteeni puolesta. Rakastan niin miesystävääni. Pyydän lujuutta ja rakkautta meille. Että saisimme olla valona ja toivontuojina muille.
Nimimerkki:


2,1,
Rukouspyyntöni: Minulla todettiin hemolyyttinen anemia (hemolyysi). Nyt jatkotutkimuksiin hematologian osastolle. Jeesus, paranna hoitojen kautta tai Sinun Pyhällä Hengelläsi.
Nimimerkki: Uupunut


Rukouspyyntöni
: Herra pyydän voimakasta rukousta perheemme muuttosuunnitelmiin. Olen ollut kuin "lentoon lähdössä" monta vuotta,vahva olo ulkomaille muutosta, mutta lomamatkoja lukuunottamatta mitään selkeyttä ei ole perheessämme syntynyt asiasta.
Nimimerkki: Lentoon


Rukouspyyntöni: Vanha äitini hoivaa aikuista sisartani ja on nyt omaisuutensa suhteen myöskin sisareni puolelle kääntymässä edesmenneitten isovanhempieni ja isäni omaisuuden suhteen.Tämä tuntuu erityisen väärältä omien lasteni kannalta.
Pyydän siis että äitini ja sisareni suhde saisi rukousta, jotta äitini vapautuisi tästä hoivasuhteesta aikuiseen tyttäreensä ja sisareni saisi kokea aikuisuutta ilman takertumista vanhaan äitiin ja hänen omaisuuteensa.
Minut sisar kokee kilpailijana ja "lahkolaisena".Hän uskoo selvännäköisyyteen ym taikauskoon.
Nimimerkki: Jeesus vapauttakoon


Rukouspyyntöni: Tyttäreni jalassa patti jalkapöydän päällä. Toivomme rukousta oikean hoidon ja diagnossin suhteen.
Nimimerkki: Patti


1.11
Rukouspyyntöni
: Rukoilkaa miehen puolesta,jolle tullut mielenterveysongelmia. Hänellä aiemmin oli paha alkoholiongelma,josta hän on parantunut. Jeesus,eheytä ja paranna tämä 50-vuotias mies.
Nimimerkki: JEESUS VAPAUTTAARukouspyyntöni: Isä Jumala armahda, pelasta veljeni aivokasvain ei voi leikata, Jyväskylässä sairaalassa, ei pärjää ilman kokoaikaista hoitoa, joten ei kotona, elinaikaa ei paljoa annettu. Jeesus auta. 
Jumala armahda Suomen kansaa ARMAHDA.
Nimimerkki: sisko Tampereelta