etsikko3

Lapsellinen Sana


Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä.
(Mark. 10:13-16)Nessun pyhis


Lasten Raamattu


Godly Play - Pyhä perhe

Godly Play - Luominen 
Pyhis

Tämän viikon pyhäkoulut

~ Viikko 28 ~Hervannan kesäpyhis Hervannan kirkolla sunnuntaina 17.7. klo 11Sukellamme luomakunnan ihmeisiin!
Pyhisuutiset

Tuoreimpia uutisia ja tiedotteita Tampereen Eteläisen seurakunnan pyhäkouluista.

31.5.2016 8.53Kesäpyhis Hervannassa

Hervannan kesäpyhis

Hervannan kirkon pyhäkoulu jatkuu tänä vuonna läpi suven. Pyhäkoulu kokoontuu tuttuun tapaan sunnuntaisin klo 11 messun yhteydessä lasten omana hauskana jumalanpalvelushetkenä. Poikkeuksena juhannusviikonloppu 26.6., jolloin pyhäkoulua ei ole. Lue lisää ohjelmasta!

Tervetuloa kesäpyhikseen!

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


19.5.2016 9.32Pyhäkoulut jäävät pian kesätauolle

Luontoalttari
Tampereen Eteläisen seurakunnan pyhäkoulut jatkuvat vielä toukokuun, mutta kesäloma lähestyy jo. Lue lisää ja tarkista, milloin sinun pyhiksesi kokoontuu viimeisen kerran kevätjuhlatunnelmissa ja Suvivirren sävelissä!

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


15.5.2016 19.49Lähetysnäyttely helluntain hengessä

Tiina Sarkapalo ja mukulat

Peltolammin Jumalan kämmenellä -iltojen lähetysnäyttely toi helluntain ilosanoman käsinkosketeltavalla tavalla peltsulaisten ihmeteltäväksi. Nähtävissä ja koettavissa oli monenlaisia tuomisia maista, joissa myös Tampereen Eteläinen seurakunta on nimikkolähettiensä kautta ollut mukana tekemässä lähetystyötä. Illan erityisvieraana oli lähetyssihteerimme Tiina Sarkapalo, joka kertoi mielenkiintoisia asioita vieraista kulttuureista ja lähettiemme työstä. Lue lisää ja katso kuvat!

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


11.5.2016 8.31Aarteita kaukaisista maista

lähetysnäyttely

Torstain Jumalan kämmenellä -illassa juhlitaan helluntaita ja Jeesuksen ystävien lähtöä kaikkialle maailmaan kertomaan ilosanomaa. Erityisvieraana on seurakuntamme lähetyssihteeri Tiina Sarkapalo, joka tuo tullessaan kaikenlaista hauskaa ja jännittävää tavaraa kaukaisista maista, joissa seurakuntamme lähetit ovat tehneet työtä. Mukana on myös muiden maiden mukuloiden leluja, jotka ilahduttavat varmasti ihan kielestä ja kansallisuudesta riippumatta!

Helluntain Jumalan kämmenellä -iltaa vietetään Peltolammin seurakuntakodilla torstaina 12.5. klo 17:30 - 19. Tervetuloa koko perhe ja kaikenikäiset lapset!

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


Seuraavat


"Sallikaa lasten tulla minun tyköni""...heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." Näin Jeesus nuhteli omia opetuslapsiaan, jotka olisivat tahtoneet hätistellä pois pienokaisiaan siunattavaksi tuovia vanhempia. Jeesus ei ollut liian kiireinen, häneltä löytyi aikaa kaikkein pienimmille ja vähäisimmille. Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päänsä päälleen ja siunasi heitä. Miten iloisia ja lämpimiä muistoja he varmasti kantoivatkaan tuosta hetkestä koko loppuelämänsä ajan!

Taivaan Isä kutsuu luoksensa kaikkia, vauvoista vaareihin. Seurakunnan pyhäkoulutyö pyrkii noudattamaan Jeesuksen antamaa esimerkkiä ja ottamaan lapset vastaan heidän omilla ehdoillaan. Pyhäkoulu on, jotta lapset oppisivat tuntemaan rakastavan, välittävän ja turvallisen Taivaan Isän ja Hänen Poikansa.

Tämä tapahtuu Raamatun kertomusten, yhdessä pohdiskeltujen pienten ja suurten kysymysten, leikin ja laulun, askartelun ja pelailun, hiljaisuuden ja rukouksen kautta. Kokeminen ja tekeminen, oivaltaminen ja löytäminen ovat erottamaton osa pyhäkoulua. Lapsella on lupa olla lapsi.

Jeesus ja mukulat


Tulosta sivu
Jeesus ja lapset

Yhteystiedot


Matti Etelänsaari
pyhäkouluteologi
040 804 8499
etunimi.sukunimi@evl.fiSinäkö mukaan?


Olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan pyhäkoulutyöhön? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

NessunKortit03

Tampereen ev.lut. seurakunnat, Näsilinnankatu 26, PL 226, 33101 Tampere | p. (03) 219 0111 | etunimi.sukunimi@evl.fi