etsikko3

Lapsellinen Sana


Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päälleen ja siunasi heitä.
(Mark. 10:13-16)Nessun pyhis


Lasten Raamattu


Godly Play - Pyhä perhe

Godly Play - Luominen 
Pyhis

Tämän viikon pyhäkoulut

~ Viikko 35 ~Nessun pyhis Nekalan seurakuntatalolla ke 31.8. ja pe 2.9. klo 15

Jumalan kämmenellä -ilta Peltolammin seurakuntakeskuksella torstaina 1.9. klo 17:30 - 19:00

Härmälän pyhäkoulu Härmälän kirkolla sunnuntaina 4.9. klo 10

Viinikan pyhäkoulu Viinikan kirkolla sunnuntaina 4.9. klo 10

Hervannan pyhäkoulu Hervannan kirkolla sunnuntaina 4.9. klo 11Monen lapsen elämä alkaa kasteella.
Alkoiko sinunkin?
Tiesitkö, että Jeesuskin kastettiin?
Pyhisuutiset

Tuoreimpia uutisia ja tiedotteita Tampereen Eteläisen seurakunnan pyhäkouluista.

23.8.2016 9.37Godly Play -pyhäkoulu jatkuu Koikkarissa

Koivistonkylän seurakuntakodin Raamattuhuoneella viime talvena aloittanut Godly Play -pyhäkoulu palaa jälleen ohjelmistoon. Syyskaudella GP-pyhis kokoontuu tiuhempaan tahtiin kuin keväällä. Uusi kertomus kuullaan aina parillisten viikkojen torstai-iltaisin klo 18, ensimmäisen kerran 25.8. Pyhäkoulukerta kestää noin tunnin, ja siihen sisältyy kertomuksen ja juhlan lisäksi aina menetelmään lukeutuva kertomuksen työstö valitulla tavalla. Godly Play -pyhäkoulu on muiden pyhisten tapaan ilmainen, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Se on tarkoitettu erityisesti 4-10-vuotiaille lapsille, vaikkei varsinaista ikärajaa olekaan - myös vanhemmat ovat tervetulleita yhdessä lastensa kanssa! Lue Godly Playsta lisää täältä!

Godly Play - Pyhä perhe

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


23.8.2016 8.21Pyhäkouluopettajien peruskurssi 2016

Pyhäkouluopettajien peruskurssi 2016

Halukkaat ja kiinnostuneet pyhäkouluopettajat pääsevät tänäkin syksynä mukaan ilmaiselle

PYHÄKOULUOPETTAJIEN PERUSKURSSILLE,

joka järjestetään Seurakuntien talolla 9.-10.9.
Lue lisää!

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


1.8.2016 9.24Pyhäkoulut jatkuvat elokuussa

Tampereen Eteläisen seurakunnan pyhäkoulut jatkavat toimintaansa jälleen elokuussa koulujen alettua. Tänäkin syksynä pyhäkoulut kokoontuvat kaikilla seurakunnan lähikirkoilla sekä eri seurakuntakodeilla. Tarjolla on monenlaisia pyhiksiä erilaiseen makuun - lue lisää täältä ja ota selvää, mikä sopii sinulle parhaiten!

Hervannan pyhis 2

Tervetuloa mukaan!


Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


31.5.2016 8.53Kesäpyhis Hervannassa

Hervannan kesäpyhis

Hervannan kirkon pyhäkoulu jatkuu tänä vuonna läpi suven. Pyhäkoulu kokoontuu tuttuun tapaan sunnuntaisin klo 11 messun yhteydessä lasten omana hauskana jumalanpalvelushetkenä. Poikkeuksena juhannusviikonloppu 26.6., jolloin pyhäkoulua ei ole. Lue lisää ohjelmasta!

Tervetuloa kesäpyhikseen!

Lue lisää | 0 Kommenttia | Kommentoi


Seuraavat


"Sallikaa lasten tulla minun tyköni""...heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." Näin Jeesus nuhteli omia opetuslapsiaan, jotka olisivat tahtoneet hätistellä pois pienokaisiaan siunattavaksi tuovia vanhempia. Jeesus ei ollut liian kiireinen, häneltä löytyi aikaa kaikkein pienimmille ja vähäisimmille. Hän otti lapset syliinsä, pani kätensä heidän päänsä päälleen ja siunasi heitä. Miten iloisia ja lämpimiä muistoja he varmasti kantoivatkaan tuosta hetkestä koko loppuelämänsä ajan!

Taivaan Isä kutsuu luoksensa kaikkia, vauvoista vaareihin. Seurakunnan pyhäkoulutyö pyrkii noudattamaan Jeesuksen antamaa esimerkkiä ja ottamaan lapset vastaan heidän omilla ehdoillaan. Pyhäkoulu on, jotta lapset oppisivat tuntemaan rakastavan, välittävän ja turvallisen Taivaan Isän ja Hänen Poikansa.

Tämä tapahtuu Raamatun kertomusten, yhdessä pohdiskeltujen pienten ja suurten kysymysten, leikin ja laulun, askartelun ja pelailun, hiljaisuuden ja rukouksen kautta. Kokeminen ja tekeminen, oivaltaminen ja löytäminen ovat erottamaton osa pyhäkoulua. Lapsella on lupa olla lapsi.

Jeesus ja mukulat


Tulosta sivu
Jeesus ja lapset

Yhteystiedot


Matti Etelänsaari
pyhäkouluteologi
040 804 8499
etunimi.sukunimi@evl.fiSinäkö mukaan?


Olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan pyhäkoulutyöhön? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

NessunKortit03

Tampereen ev.lut. seurakunnat, Näsilinnankatu 26, PL 226, 33101 Tampere | p. (03) 219 0111 | etunimi.sukunimi@evl.fi