etsikko3

Lapsellinen Sana

Jeesuksen luo temppeliin tuli sokeita ja rampoja, ja hän paransi heidät. Mutta kun ylipapit ja lainopettajat näkivät, mitä kaikkea hämmästyttävää hän teki, ja kuulivat lasten huutavan temppelissä: "Hoosianna, Daavidin Poika!", he suuttuivat ja sanoivat hänelle: "Kuuletko, mitä nuo huutavat?"
"Kuulen", vastasi Jeesus. "Ettekö ole koskaan lukeneet tätä sanaa: 'Lasten ja imeväisten suusta sinä olet hankkinut kiitoksesi'?"

(Matt. 21:14-16)

Jumalan kämmenellä -temppurata

lepopäivä4

Jumalan kämmenellä -illat

Jumalan kämmenellä -logoJumalan kämmenellä
ei pelkää lintunen.
Jumalan kämmenellä
ei pelkää ihminen.
Kaikille tilaa riittää,
kaikille paikkoja on.
Jumalan kämmenellä
ei kukaan ole turvaton
.
(Lasten virsi 99)

Mikä?

Jumalan kämmenellä -illat ovat yhteinen ja lämminhenkinen tapahtuma ja kohtaamispaikka lapsille ja heidän perheilleen. Ilta alkaa lyhyellä pyhäkouluhetkellä, jonka jälkeen siirrytään askartelemaan jotakin kivaa ja päivän teemaan sopivaa. Temppurata monenlaisine haasteineen, peleineen, leikkeineen ja hauskanpitoineen saakin sitten sopivasti vatsan kurnimaan - jokainen kerta päättyy tietysti maittavaan iltapuuroon. Osallistuminen on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Missä?

Tampereen Eteläisessä seurakunnassa Jumalan kämmenellä -illat kokoontuvat Peltolammin seurakuntakeskuksessa (Tilkonmäenkatu 4).

Milloin?

Jumalan kämmenellä -iltoja vietetään tänä keväänä parittomien viikkojen torstaisin klo 17:30 - 19:00.

Tämän syksyn ohjelma

21.1. - Jeesuksen ystävät
4.2. - Jeesuksen kaste
18.2. - Viisautta vuorella
3.3. - hiihtoloma, ei kokoontumista!
17.3. - Matkalla pääsiäiseen
31.3. - Pääsiäinen jatkua saa
14.4. - Hyvä paimen
28.4. - Laupias samarialainen
12.5. - Kaikkeen maailmaan
26.5. - Ihme ja kumma
9.6. - Siunausta matkaan!

Tervetuloa mukaan, isot ja pienet! Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on!

Jumalan kämmenellä Peltolammilla

Tulosta sivu
Jeesus ja lapset

Matti Etelänsaari