Jumalan kämmenellä -illat

Mikä?Jumalan kämmenellä -logo

Jumalan kämmenellä -illat ovat yhteinen ja lämminhenkinen tapahtuma ja kohtaamispaikka lapsille ja heidän perheilleen. Ilta alkaa lyhyellä pyhäkouluhetkellä, jonka jälkeen siirrytään askartelemaan jotakin kivaa ja päivän teemaan sopivaa. Temppurata monenlaisine haasteineen, peleineen, leikkeineen ja hauskanpitoineen saakin sitten sopivasti vatsan kurnimaan - jokainen kerta päättyy tietysti maittavaan iltapuuroon. Osallistuminen on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

ei pelkää lintunen.
ei pelkää ihminen.
Kaikille tilaa riittää,
kaikille paikkoja on.
ei kukaan ole turvaton
.
(Lasten virsi 99)

Missä?

Tampereen Eteläisessä seurakunnassa Jumalan kämmenellä -illat kokoontuvat Peltolammin seurakuntakeskuksessa (Tilkonmäenkatu 4).

Milloin?

Jumalan kämmenellä -iltoja vietetään tänä syksynä parittomien viikkojen torstaisin klo 17:30 - 19:00.

Illan ohjelmarunko

17:30  Tervetuloa!
17:35  Pyhäkouluhetki
17:55  Illan askartelu tai käsityö
18:15  Temppurata
18:40   Loppupiiri ja iltapala

Tervetuloa mukaan, isot ja pienet! Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on!

Jumalan kämmenellä Peltolammilla