Ilkko_vihreasali

Ilkko juhlapaikkana

Ilkko sopii mainiosti esimerkiksi perhe-, suku- ja kurssijuhlien pitopaikaksi.


Juhlatilat

Kellarikappelissa ja Wanhan huvilan Erkkerisalissa on moni pienokainen saanut nimensä. Puutarhakirkossa ja Juhlasalissa on sanottu "Tahdon" lukemattomia kertoja. Wanhan huvilan salin seinät ja Eerola-salin upea taideteos ovat todistaneet monen ammattiin valmistuneen, ylioppilaaksi kirjoittaneen ja tohtoriksi väitelleen onnea.

Juhlasalissa ja Wanhassa huvilassa ovat lukuisat läheiset ja ystävät saattaneet rakkaansa viimeiselle matkalle. Kurssitalo Eerolan moderni sali on toiminut juhlatilana konfirmoiduille ja kuullut remakkaa naurua kurssitapaamiseen tulleiden tapaamisessa.

Pihapiiri

Pihapiirissä sijaitsee Puutarhakirkko. Kirkko soveltuu mm. jumalanpalveluksien, hartaushetkien sekä perhejuhlien viettoon. Voisipa siellä järjestää lauluhetken, jota taustalla oleva Lähdelammen suihkulähde säestää.

Kellarikappeli on siunattu sakraalikäyttöön. Kappeliin mahtuu kerrallaan 35 henkeä. Se soveltuu erinomaisesti messujen ja hartaushetkien viettoon. Kappelin keskiaikainen holvimaisuus saa musiikin kaikumaan kauniisti. Jyrkkien portaiden vuoksi kappeli ei sovellu liikuntarajoitteisille henkilöille.

Ilkko_puutarhakirkko
Ilkon puutarhakirkko