Ilkko_ruokapöytä

Ruokailu Ilkossa

Iloinen ammattikeittiömme palvelee asiakkaitamme niin arki- kuin juhlatilaisuuksien järjestämisessä. Valmistamme kotoisaa ja maittavaa ruokaa käyttäen tuoreita vihanneksia ja juureksia, jotka tilaamme pääsääntöisesti lähitoimittajilta.


Ryhmät ja juhlatilaisuudet

Isollekin ryhmälle pystymme järjestämään ruokailun porrastetusti 54-paikkaisessa ruokasalissa, siten että otamme lisätilaa ruokailuja varten Ison salin ikkunapöydistä tai Wanhan huvilan salitiloista. Varauksen yhteydessä varmistamme asiakkaidemme ruokailuajat joustaviksi ryhmittäin.

Juhlatilaisuuksiin tarjoilu ruokailuineen järjestetään sovitusti varattuun juhlatilaan. Tutustuttehan myös juhlapalveluihimme.

Tampereen seurakuntayhtymä on sitoutunut tarjoamaan Reilun Kaupan tai vastaavan sertifikaatin kahvia ja teetä. Tavoitteemme on, että asiakkaat lähtevät meiltä kylläisinä ja hyvä maku suussaan.

Päiväkahvitarjoilu

Päiväkahvit tarjoillaan päärakennuksen ruokasalissa sovittuna ajankohtana. Asiakkaan halutessa majoitusrakennuksessa on mahdollista keittää ”omatoimikahvit” asiakkaan toimesta. Kahvileivän ja muut kahvitarpeet voi noutaa sovitusti keittiöltä majoitustilan keittiölle.


Ateriahinnastoa (aikuinen)

Aamiainen
7,00 €/ hlö/ krt
Lounas                  
13,70 €/ hlö/ krt
Päiväkahvi
5,70 €/ hlö/ krt
Iltaruoka
9,70 €/ hlö/ krt
Iltapala6,00 €/ hlö/ krt

Tilavuokraus

Kokoustila/ Sauna62,00 €/ 1. tunti

38,00 €/ h seuraavilta tunneilta.Tuulan tupa tai Kellarikappeli
Päivähuone
Järvisauna / ryhmä
45,00 €/ varaus
Nuotiopaikka - omin eväin

50,00 €/ alle 5 h

100,00 €/ yli 5 hIlkko_ruokasali
Ilkon ruokasali