Ilkko_pihakirkko

Retriitti Ilkossa

Ilkon kurssikeskuksella on ilo tarjota Retriittitoimintaan mainiosti soveltuvat tilat sekä pihapiirin. Tervetuloa suunnittelemaan kanssamme keidashetkeä arjen voimavaraksi!

Retriitin tilat

Molemmissa majoitusrakennuksissamme, Eerolassa ja Mattilassa, on jokaiselle retriittiin osallistujalle oma huone wc:llä. Mainituissa rakennuksissa on pieni keittiötila, jonka vieressä sijaitsevan kokoussalin saa muutettua ruokasaliksi. Ilkon omat emännät valmistavat ateriat ammattikeittiössä ja retriittivastaavat voivat hakea valmiin ruuan tarjoiltavaksi retriittitalossa. Aamu- ja iltapalat sekä päiväkahvin voivat retriittiemännät osin valmistaa itse ja tarjoilla majoitusrakennuksessa. Autamme mahdollisimman paljon saadaksemme teille häiriöttömän retriittikokemuksen.

Retriittirakennuksessa on oma saunaosasto pukuhuoneineen, suihkut ja takkatila. Ilkon viehättävässä pihapiirissä sijaitsevat Hiljaisuuden talo nimeltään Tuulan tupa sekä pelkistetty Kellarikappeli maan alla. Molemmat tilat ovat sakraalitiloja. Ilkon puutarha tarjoaa monta vilpolaa ja hiljentymispaikkaa siellä käyskentelevälle.

Ilkko_kellarikappeli
Ilkon kellarikappeli

Ilkko_Tuulantupa
Tuulan tupa