Konfirmaatio-25

Kaupunkiripari 2018
Kaupunkiseikkailurippikoulu

Kaupunkiseikkailu on ripari niille, jotka eivät halua leirille.

Opiskelu tulee olemaan monimuotoista ja itseohjautuvaa, mutta jatkuvalla opastuksella.

Kokoontumisia tulee, mutta ne jakaantuvat ennakkojaksoon (tammikuu-toukokuu) sekä intensiivijaksoon (5.–17.6.)

Kokoontumiset ovat miltei joka kerta eri paikassa, esim.
  • Hervannan kirkolla
  • Viinikan kirkolla
  • Härmälän kirkolla
  • Torpan kurssikeskuksessa
  • Kalavankankaan hautausmaalla
  • Tampereen keskustassa

Osa opiskelusta tapahtuu virtuaalisesti kotoakäsin esim. tietokoneelta tai älypuhelimesta käsin.

koulu

pyörä

Kaupunkiseikkailu  5.–17.6.2018

Kaupunkiseikkailu toteutetaan käyttäen erilaisia työmetodeja; itseopiskelua, virtuaalitapaamisia, ryhmätöitä, kaupunkivaellusta.

Riparin kokoontumispaikkoja ovat seurakuntamme kirkot, seurakuntatalot sekä joitain paikkoja keskustassa.

Rippikouluusi tarvitset joko polkupyörän tai bussikortin sekä älypuhelimen.

Päivät kestävät yleensä n. klo 10–16 sisältäen omakustantaisen ruokatauon...tai sitten ei. Viikonloppuna ei kokoontumisia. Päivä ei välttämättä lopu samassa paikassa kun se alkoi.

Osa tapaamisista tapahtuu virtuaalisesti. Käytämme mm. seuraavia sovelluksia: Googlemaps, Whatsapp, actiontrack, Nomadi, kahoot.it, qr-code, padlet. sekä omat www-sivut. Osa tehtävistä tehdään yksin, osa parin kanssa ja osa ryhmänä.

-------------------------------------

känny

Kaikki tähtää 17.6. Viinikan kirkossa pidettävään konfirmaatioon. Pääkokoontumispaikkamme on Nekalan seurakuntatalo.

Taatusti kesän erikoisin rippikoulu.

Ennakkotapaamisia jo tammikuusta alkaen. Varaudu myös yhteen iltaretkeeen.

Konfirmaatioon osallistumisen edellytys on oppimäärän suorittaminen sekä asioiden oppiminen.
Nämä tarkastetaan rippikoulun aikana.

oppia

Ripari ei maksa mitään.

Mutta joudut kustantamaan itse matkat rippikoulupaikoille. Kaukaisin niistä on siis Siivikkalassa Torpan kurssikeskuksessa ja sinne pääsee linja-autolla.

Samoin ruokailut jokainen hoitaa itse.