Tervehdys,

olen 48-vuotias hervantalainen varhaiskasvatuksen opettaja (KM). Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi aikuista lasta. Äitini ja anoppini ovat vahvasti mukana elämässämme. Heidän kanssaan pohditaan ikääntyvien asioita sekä tehdään yhdessä hyvää arkea.

Olen töissä Tampereen kaupungilla. Työmatkat keskustaan kuluvat sujuvasti sähköpyörällä. Aktiivisena olen mukana monessa toiminnassa, joten monet illat kuluvat kokouksissa ja kuntosalilla. Viikonloppuna rentoudun mökillä ja kavereiden kanssa sählyä pelaten.

Hervannassa olen asunut jo vuodesta 1973 lähtien. 90-luvun alkupuolella asuin Kaukajärvellä kolmen vuoden ajan ja toin sieltä mieheni mukanani Hervantaan, jonne hän sanojensa mukaan ”ei muuta koskaan”.

Alle 10-vuotiaana kävin ahkerasti Hervannan kirkolla tyttökerhossa ja pianotunneilla. 80-luvulla olin mukana lapsi- ja nuorisokuorossa. Oman perheen perustaminen vei mukanaan 90-luvulla ja seurakunnan palveluksia tuli sittemmin käytettyä vihkimisen, kasteen, erilaisten siunaamisten ja äiti-lapsikerhojen muodossa. Kaikista näistä minulla on hyviä kokemuksia. Tämän vuoksi ajattelin, että nyt voisi olla aika lähteä mukaan pohtimaan ja päättämään siitä, miten seurakunta voisi jäseniään palvella.

Ajatuksenani on, että Minun seurakuntani tarjoaa tarkoituksen mukaista toimintaa niin lapsiperheiden kuin myös nuorten, aikuisten ja ikäihmisten hyvinvointiin sekä tukea arkeen. Seurakunnan tulisi tarjota sen jäsenille erilaisia tapoja toteuttaa hengellisyyttään. Se voi olla hartaushetkiä, taiteellista nautintoa, keskusteluseuraa, kriisiapua tai mitä tahansa sillä hetkellä elämässä tarpeelliseksi koettua tukea selviytymiseen. Kirkon tulisi jalkautua ihmisten arkeen ja mukaan erilaisiin tapahtumiin.

Päätös on sinun, annatko minun vaikuttaa.

Toivotan jokaiselle hyvää syksyä!

Äänestä yhteiseen kirkkovaltuustoon numerolla 21
(valkoinen äänestyslippu).