Olen aktiivinen seurakuntalainen, neljän aikuistuvan lapsen äiti, erityisammattimiehen vaimo, sekä osa-aikatyöläinen, osa-aikaopiskelija ja osa-aikayrittäjä. Työskentelen Tampereen sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön sihteerinä, opiskelen hallintotieteitä Tampereen yliopistossa ja oikeustieteitä Helsingin avoimessa yliopistossa. Harrastan yhdistystoimintaa eri yhdistyksissä ja käyn mielelläni teatterissa. Olen ollut aiemmin seurakuntaneuvoston jäsen (vuodet 2007-2014), ja vuosina 2015-2018 Härmälän lähikirkon kokouksen jäsen.

Haluan vaikuttaa kotiseurakuntani toimintaan siten, että seurakunnan alueella asuvat ihmiset voisivat kokea seurakunnan omakseen ja että kaikilla olisi helppoa tulla seurakunnan toimintaan ja jumalanpalveluselämään mukaan. Esimerkiksi lähikirkon kokouksiin pitäisi saada enemmän seurakuntalaisia mukaan, ja seurakuntalaisten vaikuttamismahdollisuuksia muutenkin olisi lisättävä. Seurakunnan vapaaehtoistyö sekä yhteistyö alueen yhdistysten kanssa on lähellä sydäntäni.

Äänestä yhteiseen kirkkovaltuustoon numerolla 20
(valkoinen äänestyslippu).