Taideaineiden opintojeni myötä minulle avautui näkymiä kristilliseen kirkkotaiteeseen ja arkkitehtuuriin läpi Euroopan. Miellänkin itseni ns. kulttuurikristityksi. Haluan olla mukana säilyttämässä elävää kristillistä perinnettämme, josta kumpuaa mm. lainsäädäntömme oikeuskäsitys, etiikka ja moraali.

Olen ollut mukana srk:n vapaaehtoistoiminnassa: pyhäkoulun - ja perhekerhon ohjaajana.

Kahden, jo omat perheensä perustaneen lapseni myötä olen saanut ilokseni olla viimeiset vuodet myös isoäiti.

Tampereen srk -yhtymän toiminnoissa mukana oleminen mahdollistaa inhimillisen, elävän kohtaamisen ihmisten välillä. Messuja, konsertteja ja kohtaamispaikkoja on hyvä järjestää eri ikäkaudet huomioiden vauvasta ikäihmisiin. Osallisuus ns. matalalla kynnyksellä täytyy turvata jatkossakin lapsille, nuorille, perheille sekä vanhuksille. Kirkko kuuluu kaikille. Vapaaehtoistoiminnan myötä voi löytää yhteisöllisyyden kokemuksen. Diagoniatyö tukea tarvitsevien auttamiseksi on erityisen tärkeää.

Äänestä yhteiseen kirkkovaltuustoon numerolla 63
(valkoinen äänestyslippu).