Heips.

Olen Annika Laine, 31-vuotias lastenhoitaja Tuomiokirkkoseurakunnasta ja olen ehdolla sekä seurakuntaneuvostoon että kirkkovaltuustoon. Halusin lähteä ehdolle näihin vaaleihin, koska haluan tuoda raikkautta kirkon päätöksentekoon ja olla tekemässä kirkosta helpommin lähestyttävän meille ihan tavallisille ihmisille.

Diakoniatyö on yksi kirkon tärkeimmistä tehtävistä ja sen resurssit on turvattava. Se on sekä aineellisesti että henkisesti korvaamaton apu monelle sellaiselle ihmiselle, joka ei tiedä mistä suunnasta apua pyytäisi.

Kirkkoa pitää uudistaa entistä suvaitsevaisempaan suuntaan niin että kaikki tuntevat olevansa tervetulleita ja kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti. Tärkein askel tällä tiellä olisi tasa-arvoisen avioliiton saaminen myös kirkon viralliseksi kannaksi.

Nuorille ihmisille kirkkoon kuulumisen tai sen parissa toimimisen ei pitäisi olla jotain mitä salaillaan ja hävetään. Haluaisinkin omalta osaltani olla tekemässä kirkosta huokuttelevan vaihtoehdon yhä useammalle nuorelle ja nuorelle aikuiselle.

Muutama sana minusta vielä. Vapaa-ajallani tykkään lukea, liikkua, neuloa villasukkia ja toisinaan innostun myös leipomaan. Lisäksi toimin Tampereen Demarinuorten varapuheenjohtajana ja olen muutenkin aktiivisesti mukana Demarinuorten toiminnassa.

Äänestä yhteiseen kirkkovaltuustoon numerolla 22
(valkoinen äänestyslippu).