Kirkkoni uskoo, toivoo, rakastaa, uudistuu, kuuntelee! Kirkon arvot ovat perinteisiä ja pysyviä, tavat vain ihmisten kohtaamiseen muuttuvat. Monet kirkon asiointipalvelut ovat jo sähköisiä, mutta ihmisiä on kohdattava kasvokkain. Kirkko luo turvaa ja antaa luottamuksen tunteen. Se tukee elämän surun ja luopumisen hetkissä. Rakkaus suurempaan ja iankaikkiseen tuo toivoa. Se on maailman muutosvoima, koskettaa syvältä ja nostaa korkealle. Toivo antaa arkeen voimia. Kirkko on lähellä minua ja Sinua!

Seurakuntien luottamushenkilöt päättävät monista keskeisistä seurakunnan toimintaan, hallintoon ja talouteen liittyvistä asioista. Näistä seurakuntaelämän asioista minulla kokemusta, osaamista ja annettavaa. Osaamispääomani koostuu tiedosta, taidosta, kokemuksesta ja verkostoista. Olen toiminut kirkkovaltuuston sekä seurakuntaneuvoston jäsenenä. Lisäksi olen Kasvatustyön asiantuntijaryhmän puheenjohtaja ja mukana erilaisissa työryhmissä ja kehitysryhmissä vuosien ajan. Kirkkoväärtin tehtävä on minulle rakas. Osaamispääomaa on karttunut opinnoissa, käytännön tekemisessä, erilaisissa luottamustehtävissä sekä harrastustoiminnassa ja vapaaehtoistyössä. Verkostoni lisäävät ajankohtaista tietoa ja kulttuuristen muutosten ymmärrystä!

Äänestä yhteiseen kirkkovaltuustoon numerolla 27
(valkoinen äänestyslippu).